به قول تو فن = بی مغز فرقی نمیکنه مادرتاکینگ باشه یا شادی.. ابی باشه یا معینراستی گفتی مادرتاکینگ در مورد جدایی دیتر بوهلن از توماس و فروپاشی گروه خبر جدیدی چند ماه پیش اومده بود؟ من توی یوتیوب یکی دو تا ویدیو دیدم ولی فرصت نکردم ببینمشون. عنوانش را نوشته بود افشای دلیل جدایی این دو از هم ؟!
کاملا همین طوره ... بازم طرفدارای نسل شادمهر تا حدودی منطق هم داشتن ولی این نسل زد و جدیدا هرچی بشون بگی نوفهمن ... کلا بد سلیقه هم شدن قدرت تشخیص آهنگ خوب را از چرت ندارن!
ولی خب اونا ابزارشون چیز دیگه ایه احسان تا موردی پیش بیاد و کم بیارن سریع با فحش خواهرمادر از آدم پذیرایی میکنن
خوبه تو که طرفدار استف کری بودی این حرفو در مورد هاردن میزنی من که حسابی ناامید شدم ازش... خیلی ضعیف شده خصوصا امسال حتی دیدم یک سریا میان تو صفحه اش کامنت میدن که تبانی و فلان .... سر همین قضیه ای که چند نفر را تو ان بی ای بازداشت کردن میگن هاردن هم جز اوناست
واقعا ولی خود آونگ هم که بت برو را تبلیغ میکنه چرا اصلا شادمهر با همون بت برو کار نکرد رفت سراغ سایت اختصاصی خودش؟؟
درسته نه منظورم از شایعه حرفای دیگران بود...تو که منبع خبریت دقیقه ( حسین از راه برسه ببینه میگه آره ارواح خی...)
واقعیت زندگی سلبریتی ها تو اکثر نقاط جهان همین مدلیه...نه اینکه آدم سالم کم داشته باشیم ولی متاسفانه خیلیاشون به خاطر رفیق ناباب یا مشکلات زندگی زودی به مواد روی میارن ...
آره دقیقا ...
دمت گرم من که بیشتر از لس آنجلسیا شادمهر برام صرفا اهمیت داره که کی آهنگ میده بقیه هر موقع دادن خیلی فرقی برام نمیکنه شادمهر هم که این طوری زده جاده خاکی و ما رو هی نا امیدتر میکنه از قبل ...
راستی آلبوم راستین هم اومد ده روز پیش.. نسبتا قشنگ بود با اینکه هزینه زیادی براش نکرده بود نمیدونم چرا کلا این بشر شناخته شده نیست و طرفدار کم داره اینقدر
ویرایش توسط peyman.2012 : دیروز در ساعت 01:10 AM
همبن جوره ...
البته سال دقیق جدایی شادی از ژینا را نمیدونم اما در کنسرت شادی توی دبی که سال 2004 یا 5 بود ژینا هم اومده بود ردیف اول که علی لهراسبی هم حضور داشت
آلبومای داریوش و گوگوش هم از از مهمترین دلایل موفقیتش ترکیب علیرضا افکاری و روزبه بود حیف که برای ابی این فرمول پیش نیومد و .....
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] راستی احسان اون آلبوم ملودی های بابک بیات که قرار بود از ابی منتشر بشه چی شد سرنوشتش؟ کلا منتفی شد؟ ارتباط ابی با شادمهر الان چجوریاست؟؟
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)