صفحه 4152 از 4155 نخستنخست ... 3152365240524102414241504151415241534154 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,511 به 41,520 از 41544

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    تایید...
    والا..

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    هی یادش بخیر سال 89 چه سالی بود آلبوم دنیای این روزای من اومد چقدر زود گذشت

به قول حرف احسان شادمهر فقط هدفش پول درآوردن از کنسرت هاست برای کسب درآمد و گذروندن زندگی ولاغیر وگرنه این چرندیاتی که اغلب به خورد ماها این چند ساله داده فقط رفع تکلیف برای هیچی بوده... همین آهنگا رو هم نمیخوند اتفاقا به نفعش هم میشد و کارنامه هنریش را به این آسونی به دست خودش گند نمیزد
    پیمان اصلا یه طور دیگه قشنگه لامصب این البوم دنیای این روزای من و اعجاز گوگوش

اینا با این البوماشون چند لول اومدن بالا

اون موقع شادمر از عشقش جدا شد چیا که نشنیدیم

البوم خیالی نیست
    البوم پاپ کورن
    البوم ادم فروش

اوج حس شادمهر بود

و بعد البوم طرفدار فروکش کرد این حس ناب

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    باور میکنی زمانی که فیسبوک بود التماس میکردن برای فن پیج های مدرن تاکینگ ولی نمیرفتم ... آخه میدونستم که اونجا طرفدارای بی مغز دیتر و توماس هستن ... در مورد شادمهر که بدتره طرفدارای شادمهر دو آتیشه بودن هستن و خواهند بود هر صدای مخالفی رو در نطفه خفه میکردن میکنند و خواهند کرد ...
    من که میدونی تو دعوا کم نمیارم همه رو راهی بیابون میکنم ...

هاردن راه هم بره میتونه موثر باشه ...
    آونگ برای شادمهر سنگ تموم گذاشته بود ... حیف که شادمهر اسیر بت شد ...
    شادمهر مشروب پشروب نیست موادیه که اونم خبرهای خوبی اومده که بالاخره داره تمومش میکنه ...
    شایعه نبود ولی نه اونقدری که میگفتن ... مگه بقیه کوک نمیزنن ...؟! اونجا نود درصد بازیگرا خواننده ها حتی ورزشکارا کوک میزنن ... شادمهر یه مدت زیاده روی کرد حالا هم کم کرده داره تمومش میکنه ...
    این خبر موثقه مثل قبلیا ...

سندوسالشون بالا رفته علاوه بر اینکه وقت ندارن عقلشون هم کامل شده ...
    کامران دلان در یک کلمه سسخله ... الکی میخواد تو بورس باشه با صدای داغون ...
    اع اره یادم رفته بود کامینگ سون ... یعنی اینقدم درگیرم که جایی براش نمونده ... باشه اگه وقت شد خبری رسید میزنم ...

به قول تو فن = بی مغز فرقی نمیکنه مادرتاکینگ باشه یا شادی.. ابی باشه یا معین راستی گفتی مادرتاکینگ در مورد جدایی دیتر بوهلن از توماس و فروپاشی گروه خبر جدیدی چند ماه پیش اومده بود؟ من توی یوتیوب یکی دو تا ویدیو دیدم ولی فرصت نکردم ببینمشون. عنوانش را نوشته بود افشای دلیل جدایی این دو از هم ؟!

کاملا همین طوره ... بازم طرفدارای نسل شادمهر تا حدودی منطق هم داشتن ولی این نسل زد و جدیدا هرچی بشون بگی نوفهمن ... کلا بد سلیقه هم شدن قدرت تشخیص آهنگ خوب را از چرت ندارن!
    ولی خب اونا ابزارشون چیز دیگه ایه احسان تا موردی پیش بیاد و کم بیارن سریع با فحش خواهرمادر از آدم پذیرایی میکنن

خوبه تو که طرفدار استف کری بودی این حرفو در مورد هاردن میزنی من که حسابی ناامید شدم ازش... خیلی ضعیف شده خصوصا امسال حتی دیدم یک سریا میان تو صفحه اش کامنت میدن که تبانی و فلان .... سر همین قضیه ای که چند نفر را تو ان بی ای بازداشت کردن میگن هاردن هم جز اوناست

واقعا ولی خود آونگ هم که بت برو را تبلیغ میکنه چرا اصلا شادمهر با همون بت برو کار نکرد رفت سراغ سایت اختصاصی خودش؟؟

درسته نه منظورم از شایعه حرفای دیگران بود...تو که منبع خبریت دقیقه ( حسین از راه برسه ببینه میگه آره ارواح خی... )

واقعیت زندگی سلبریتی ها تو اکثر نقاط جهان همین مدلیه...نه اینکه آدم سالم کم داشته باشیم ولی متاسفانه خیلیاشون به خاطر رفیق ناباب یا مشکلات زندگی زودی به مواد روی میارن ...

آره دقیقا ...

دمت گرم من که بیشتر از لس آنجلسیا شادمهر برام صرفا اهمیت داره که کی آهنگ میده بقیه هر موقع دادن خیلی فرقی برام نمیکنه شادمهر هم که این طوری زده جاده خاکی و ما رو هی نا امیدتر میکنه از قبل ...

راستی آلبوم راستین هم اومد ده روز پیش.. نسبتا قشنگ بود با اینکه هزینه زیادی براش نکرده بود نمیدونم چرا کلا این بشر شناخته شده نیست و طرفدار کم داره اینقدر
    ویرایش توسط peyman.2012 : دیروز در ساعت 01:10 AM

فعال
    یوتیوب رو خدا آزاد کرد ... والا یوتیوب رو به گند کشیده بودن ...

حالا دیگه با آی پی شیلترفکن هر جایی برن شناسایی میشن ...

میگن به خاطر همین یک عده دولت پزشکیان یوتیوب را رفع شیلتر نمیکنه! اگر این جوری باشه که حالا حالشون بدجور گرفته شد

فعال
    دیگه کار انتقام گیری امیرقاسمی و جمالی رسیده به عکس های خصوصی طرف مقابل ...
    بعد اینکه جمالی در آنکات در مورد کوروش بیبیان افشاگری کرد اینم گفت پدرزنت نونوایی داشته کسی نبودی تو ... حالا هم کار به باج گیری رسیده ...
    خدایی وقتی مافیای گوگوش بود دیگه کسی جرات نمیکرد اینجوری بیاد وسط دعوا ...

عجب وضعی شده

راستی کانال یوتیوب طپش درست شد مشکلش؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    نه کلا بیخیالش شدم
    عیب نداره همینه دیگه شادمهر هم مثل خود ماها از یک جایی بالاخره مسیر زندگیش عوض شده. باید قبول کنیم آدما تا آخر عمر یک جور زندگی نمیکنن

فعال
    لااقل اینا تو سبک خودشون که قوی هستن موندن

راستی مهدی احمدوند هم میگوشی یا نه حسین؟ من همیشه تو پلی لیست روزانه ام از احمدوند آهنگ گوش میدم

فعال

فعال
    پیمان اصلا یه طور دیگه قشنگه لامصب این البوم دنیای این روزای من و اعجاز گوگوش

اینا با این البوماشون چند لول اومدن بالا

اون موقع شادمر از عشقش جدا شد چیا که نشنیدیم

البوم خیالی نیست
    البوم پاپ کورن
    البوم ادم فروش

اوج حس شادمهر بود

و بعد البوم طرفدار فروکش کرد این حس ناب
    همبن جوره ...

البته سال دقیق جدایی شادی از ژینا را نمیدونم اما در کنسرت شادی توی دبی که سال 2004 یا 5 بود ژینا هم اومده بود ردیف اول که علی لهراسبی هم حضور داشت

آلبومای داریوش و گوگوش هم از از مهمترین دلایل موفقیتش ترکیب علیرضا افکاری و روزبه بود حیف که برای ابی این فرمول پیش نیومد و .....

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] راستی احسان اون آلبوم ملودی های بابک بیات که قرار بود از ابی منتشر بشه چی شد سرنوشتش؟ کلا منتفی شد؟ ارتباط ابی با شادمهر الان چجوریاست؟؟

حرفه ای
    جالبه اینو هم من یکی دو سال پیش گفته بودم ...

کلاً 90 درصد حرفام درست دراومد ... ولی حسین میگه کذاب ...
    همینم که داری میگی کذب محضه

صفحه 4152 از 4155 نخستنخست ... 3152365240524102414241504151415241534154 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع