[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان این آلبوما امسال منتشر شدن هم کارای قشنگ توشون هست هم معمولی ولی کار ضعیف به ندرت بینشون پیدا میکنی
خدمتت![]()
آهنگ "فقط تو نیستی" ظاهرا با یاسر محمودی همکاری کرده که من خیال میکردم بیشتر بوده همکاری شون ولی فقط همین یک آهنگه اونم فقط ملودی تنظیمش هم با اروین خاچیکیانه
شرمنده اطلاعاتم کافی نبوداثرات بالا رفتن سن و ضعیف شدن حافظه ست
رفتم سرچ کردم پاک یادم رفته بود آلبوم حس من هلن بیشتر ترک هاش از روزبه و علیرضا افکاری بودهکلا هلن هرچی تو کارنامه اش عقب تر میری با افراد مشهورتر و سطح بالاتری کار کرده از آندرانیک و صادق نوجوکی بگیر تا روما کانیان و افکاری و ...
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)