صفحه 4169 از 4172 نخستنخست ... 3169366940694119415941674168416941704171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,681 به 41,690 از 41715

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خخخخ الان که مثل شوخیه تو پوست کلفت تر از این حرفایی که با چند تا شوخی کوچیک تحت فشار قرار بگیری آستانه تحملت خیلی بیشتر از اینا بوده قبلا

این دو تا آخری که تابستون و بهار اومده را نشنیدم ولی چند تای قبلش خوب نبودن. این راشا تقی پور هم که باهاش چند تا تنظیم داره مالی نبوده هیچ موقع

واقعا؟ یعنی همون زمان از آلبوم اعجاز گوگوش هم بهتره؟

من یک مقداری حافظم این یکی دو ساله ضعیف شده دقیق جزییات اون روزا را یادم نمیاد ولی خوب کاری کردی گاهی وقتا باید همین طور که میگی برای آروم تر شدن جو از اون محیط دور شد و دوباره بعد مدتی برگشت که تو به درستی انجامش دادی ...

تا حدودی... خودم بین خواننده های خانم هم سند و سالش هنگامه را بیشتر دوست دارم صداش به سلیقه ام نزدیک تره تا هلن

سعید را صدا بزنیم ازش بپرسیم ببینیم اونم همین نظر را داره یا نه !

بابا یکم از سند و سالشون خجالت بکشن مثلا هر کدوم کلی بچه و نووه دارن و البته زن
    من قبلاً غرور خاص خودمو داشتم گذاشتمش کنار ...واسه همین تحملم بالا رفت ... البته سندوسال هم بی تاثیر نبود ...
    خود گوگوش همیشه میگه هلن گوش میدم ... اعجاز گوگوش ...؟ خودش که میگه از اون دوران راضی نیست ... البته منم از گوگوش بیزارم ...
    دوباره برمیگشتم و دوباره دعوای جدید درست میشد ...
    هنگامه از نظر عقلی از هلن خیلی جلوتره ... کودک درونش هنوز فعاله ... ولی هلن به معنای واقعی کلمه سسخله ... تنها وجه تشابه میتونه اندازه سایز باشه ...
    سعید هم به شر ما درمونده ... البته من میدونم هنوز دست امیره ... امیر از قهر دربیاد دوباره اینجا یه تکونی میخوره ...
    لس آنجلسی ها = بی مغز قهر قهرو عاشق پول به هر قیمتی ... اینقد که اینا با هم دعوا و آشتی کردن من و حسین نکردیم ...

فوق حرفه ای
    شونه ها ...

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    اینم از ففری ...
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    تو این وضعیت یه عده هنوزم دلخوش به فوتبال و ورزش هستن ... حکومت هم همینو میخواد که سرگرم باشن ...

ولی جالبه این بحث صعود تیم ملی به دور بعد جام جهانی ... اینقد که این صعود مهمه المپیک مهم نیست ... یکی نیست بگه خب صعود هم کردیم به 32 تا چی به فوتبالمون اضافه میشه ...؟ اصلاً فوتبال آسیا که در راسش زاپن و کره هستن با اینهمه لژیونر و بازی تدارکاتی با میلیون ها دلار در بیست سال اخیر چی به فوتبالشون اضافه شد ...؟! ژاپن میگه برزیل رو بردیم کره میگه آلمان رو بردیم ... همین ...! ژاپن هم توهم آخوندی زده که 2050 قهرمان جام جهانی میشن ... واقعیت اینه سطح فوتبال آسیا هیچ تغییری نکرده و نخواهد کرد ... فوتبال آسیا حداقل 30 سال از اروپا و آمریکای جنوبی عقبه ... حتی از آفریقا ... فوتبال آسیا سطحش همین حضور تو دور گروهی جام جهانیه ...

حالا تیم ملی هم بره دور بعد سطح فوتبال ما هم همین میمونه ... بعد جام جهانی هم این نسل پرمدعا میرن و باز هم هیچ اتفاقی نمی افته که همه نگران بعد از این نسل هستن ... فوتبال ما آخرین بار 50 سال پیش قهرمان جام ملتها شد که معتبرترین جام در آسیاست ... سی سال پیش هم قهرمان باشگاه های آسیا شد ... اینهمه سال با نسل طلایی و این حرفا نهایتش رسیدیم به نیمه نهایی جام ملت ها ... خیلی از اوقات هم در یک چهارم حذف شدیم ... این نسل پرمدعا هم برن جایگزین ها بیان اتفاقی نمی افته باز هم در یک چهارم یا نیمه نهایی حذف میشیم ... صعود به جام جهانی 48 تیمه که ساده ترین کار ممکنه ...هر چقدر نسل بعدی ضعیف باشن باز هم صعود میکنیم ...

نهایت فوتبال آسیا = 1- حضور در جام جهانی 2- بازی تدارکاتی با تیمای بزرگ مثل برزیل آرژانتین 3- دعوت از ستاره ها برای حضور در کشورها 4 -برزگزاری ارودهای پیش فصل 5- برگزاری ســوپر کاپ های اروپایی در عربستان قطر 6- دنبال اتوبوس رونالدو دویدن 7- ساخت مجسمه مسی 8- آشوب به خاطر دیدن ستاره ها 9- اهدای فرش نفیس دستباف به رونالدو

ببخشید زیاد حرف زدم بعد مدت ها ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اینو میدونی چرا یادم بود زن گرفته ...؟ قشنگ یادمه روز عقدش اینجا آنلاین بود ...در تاریخ موزیک باران ثبت شد ...
    جدی میگی

فعال
    تنها راهی که میشه مسعود رو کشوند اینجا خبر آهنگ جدیده ... عاشق اخبار آهنگ جدید ... یعنی شادمهر دو روز نبود آهنگش اومده بود دنبال خبر آهنگ جدید بود ...
    حال نکرده با اون اهنگ خواسته سریع بره واسه کار بعدی اماده شه

.یه خبر شادمهری بزار بزا سر کله ش پیدا شه

فعال
    به نظرت این خووبه یا بد احسان ؟

فعال
    اینم از ففری ...
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

قسمت تیم ملی رو باهاش موافقم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    چشم مثل همون دیزر باید باشه ..

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این لینک ربات دانلودره start bot رو که زدی لینک آهنگ مورد نظرت را از قسمت سه نقطه که جلوی هر آهنگ هست و بین گزینه ها share کپی میکنی بعد میای تو ربات پیست میکنی اونجا بعدشم چهار تا کانال هست که باید جوین بشی و دنالشون کنی تا بهت اجازه استفاده از ربات را بده از آخر هم آهنگ را برات اورد Save میکنی به همین سادگی

مگه دانلود از Deezer همین مدلی نیست؟
    چشمت بی بلا عزیز

اره فک کنم مثل دیزر باشه

چون من تا حالا کار نکردم باهاش گفتم شاید فرق داشته باشه

مرسی از توضیحاتت

صفحه 4169 از 4172 نخستنخست ... 3169366940694119415941674168416941704171 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 9 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع