مرسی از شما عزیزان آهنگی که تا حالا بیشتر از همه از گوگوش تو پلی لیستم بوده "درد من" هست. فکر هم نمیکنم دیگه بعد از این هیچ آهنگی به اندازه اون به دلم بشینه شعر مونا برزویی این کار را خیلی شنیدنی کرده ...
آهنگای دهه 80 اش قشنگ بودن ولی به مروز از ابتدای دهه 90 افت نسبی اش شروع شد. این اخرا آهنگای بیخود کم نخونده ولی این وسط مسطا هم چند تایی کارای خوب داشت مثل این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا ولی انگار صداش یه جوری به مغز من مخابره میشه که تحملش سخت میشه
تو روز روشن واقعیت را تحریف میکنی احسان نقل را اشتباه گرفتی من کجا عکس درخواست کردم اون حسین بود تازه اونم طفلک چیزی نمیخواست تو به زور براش گذاشتی نه زحمت نکش بیشتر داری ما رو راست میکنی تا اینکه .... چورن استار مورد علاقه ات بوده ارتشد جرمی؟ به به چه سلیقه ای داشتی! مپه هرچیب تستستورون اش بالا بود قراره آمپر را ببره بالا؟؟! تو ضعیف النفس هستی زود بعد مصرف این چیزا آمپرت میره بالا همه رو مثل خودت میبینی نمیدونم والله از خودش بپرس دود از کنده بلند میشه کلا پویا اعتقادی به کار کردن با آهنگساز خوب نداره وگرنه این وضعش نبود
پیمان من به احسان گفتم از این عکسای پیری هلن بفرسته که فروکش کنه اونم هفته ایی یه بار میخواد مارو نابود کنه حسین هم نیست بیاد بهش گیر بده بگه کذاب