آنالیز آهنگ جدید >> بزودی ... ( فردا ایشالا )
صبح یادم رفت الان هم وقت نمیشه دیگه
آنالیز آهنگ جدید >> بزودی ... ( فردا ایشالا )
صبح یادم رفت الان هم وقت نمیشه دیگه
اسی ببخشش ...
بگذر ازش ...
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
تا ثانيه 20 ( قبل ورود به آهنگ ) : فقط يک کلمه ميشه گفت افتضاح !!! از اين بدتر نميشد ! يه جورايي ياد قبايل آمازون مي افتي به درد رقص سامبا برزیلیا میخوره ...
از 20 تا 41 : ورود به آهنگ خوب بود ولي از ثانيه 30 ريتم لنگ زد و اونم به خاطر شعر بود :
با لبخند تو آسونه تحمل کردنه سختي
چقد خوشحالم از اينکه کنارم شاد و خوشبختي
دقيقاً از اينجا ميشد فهميد که ريتم رعايت نشده و آهنگ مشکل اساسي داره
از 41 تا 1:05 : خوب اوج هم چيز خاصي نداشت و بازم شعر افتضاح بود و ريتم به هم خورده بود حتي تحرير منصور هم اثري نداشت و تو ذوق ميزد
چقد خوشحالم از اينکه تورو تو زندگيم دارم
واسه يک لحظه هم حتي تورو تنها نميزارم
1:06 تا 1:21 :
ميشه گفت اينجا خوب بود با اينکه فضا تکراري بود ولي قابل تحمل ترين جاي اهنگ بود
يه شاخه گل تو دستامه، رو لبات گل آتيشه
تورو وقتي که مي بوسم، چه آتيشي به پا ميشه ( خوب بود )
بخش دوم :
1:40 تا 2:03 :
پايين افتضاح تر از بخش اول بودم نوعي سردگمي ! جوري که به شدت تو ذوق ميزد ... اینجا بود که میشد اهنگو ببندی خلاص !
موهات وقتي تو دستاي نسيم شب پريشونه
خود خورشيد هم از اينکه طلوع کرده پشيمونه
واسه آرامشت گفتم به بارون دست نگه داره
خدا ما رو براي هم تا دنيا هست نگه داره
2:03 تا 2:17 :
بيشتر شبيه دکلمه بود تا اوج !! یه جوری رفع تکلیفی بود ..
آهنگ به بدترين شکل ممکن تموم ميشه جوري که فک کنم زلاند پيش خودش گفته آخيش راحت شديم از دست این شعر مزخرف چی بود این :)) بنده خدا سردگم شده بوده نمیدونسته چیکار کنه چون واقعاً ملودی ساختن رو همچین خزعبلی کار سختیه
در مجموع :
مشکل اصلي اين آهنگ شعرشه که به ريتم ملودي نميخوره ! حتي زلاند هم نميتونه معجزه کنه و دائم کار لنگ ميزنه و کاريش نميشه کرد ... يه جورايي دکلمه ميشه با اندکي تحرير !
تنظيم اين کار هم به افتضاح ترين شکل ممکن بود از اين بدتر نميشد ! يکي از ضعيف ترين تنظيم هايي که تا الان براي منصور زده شده ! راشا تقي پور امتحان خودشو پس داده با آلبوم هلن ! ديگه از کسي که در تيم بابک صحرايي بوده بيشتر از اين انتظار نميره
و در آخر : نه این منصور ما نیست
و همچنان به امید حداقل یه آهنگ خوب در آلبوم جدید![]()
.
کاملا با احسان مواقم. آنالیز درست و به جایی بود و در مجموع میشه یه چیز گفت این آهنگ هیچ چیز جدیدی نداشت. یه ریتم تکراری از اول آهنگ شروع میشه و چهارتا خزئبل گفته میشه و تا آخر ادامه پیدا میکنه
کجاست اون منصور روزهای اوج که آلبوم میداد بیرون ایران میترکید. من هیچ امیدی به آلبوم جدیدش هم ندارم. اون از اون آهنگ دلشوره که با فرد میرزا کار کرده بود (بهترین قسمت آهنگش همونی بود که قبلا تیزر
کرده بود و من فکر میکردم یه آهنگ هیت میشه ولی وقتی اومد بیرون دیدم خراب کرده) و اینم از این آهنگ که یا زولاند کار کرده بود. دو تا از بهترین ها که صدها شاهکار جاودانه خلق کردن ولی به نظرم مشکل
اصلی بد درومدن آهنگ ها اول و آخر خود منصوره. آهنگ های یک بار مصرف و دورانداختنی. به قول خودش میگه آدم باید همیشه تو مارکت باشه= این جمله رو هزار بار گفته. آخه برادر من هی آهنگ بی کیفیت
بدی بیرون و تو مارکت باشی که چی؟!!! شما 3 ماهی یا 6 ماهی یه آهنگ درست و حسابی بساز که سال ها جاودانه بمونه و هر وقت آدم میخواد گوش کنه با ذوق و رغبت بره سراغش.
شما به شاهکار آلبوم "فقط به خاطر تو " رو نگاه کنید. این یکی از اون یکی قشنگ تر. آهنگ هایی که الان هم تنظیم و ملودیشون به روزه. 5 تا آهنگ ریتمیک و تند داره که بسیار قشنگ و زیباست و آهنگ ششم "بنویس" که Slow هستش و
از همه قشنگ تر. اینقدر این آهنگ آرامش بخش و درست و به جا ساخته شده که من روزی صدبار هم گوش بدم سیر نمشم. صدای خالص، ناب و ناز بدون هیچ گونه افکتی. بدون اینکه بخواد الکی صداش رو نازک کنو یا Back Vocal
بخواد بذاره پشت صداش، عادتی که یاد گرفته و الان همه ی آهنگ های جدیدش رو با نازکی صدا و Back vocal بیش از حد افتضاح کرده (مثل همین آهنگ دلشوره با Back Vocal بیش از اندازه). حالا آهنگ هات رو
گند زدی و داغون میخونی دیگه صدات رو چرا عوض کردی؟؟؟ اون صدای قدرتمندی که تو قایق کاغذی و فقط به خاطر تو بود چه مشکلی داشت. یه صدای منحصر به فرد و متفاوت که تو مارکت نداشتیم. صدای منصور
در سه آلبوم اول هم با این که خیلی زیبا و قشنگ بود ولی چون عمدی زیاد کلفتش میکرد خیلی جا باز نکرد با این که این سه آلبوم اول آهنگ های بسیار پرمغز و سنگینی دارن و چه تنظیم های فاخر و درستی
جالب اینه که موزیک ویدیوها رو هم نگاه میکنی به همین شکل. قبلا چه موزیک ویدیوهای قشنگ و داستانی و بامعنا و جذابی درست میکرد. اصلا منصور تو موزیک ویدیو یکی از پیشگامان و پیشتازان بود ولی الان شده عین بقیه.
چهارتا تصویر جفنگی با یه دوربین با کیفیت میسازه و میده بیرون بدون معنا و مفهوم.
آقا جان کسی نمیگه بیا و یه آلبوم مثل فقط به خاطر تو یا دیگر آلبوم های موفق درست کن. اونا قشنگیشون اینه که یه بار باید ساخته میشدن. بیا آهنگ هایی بساز که حرف جدید برای گفتن داشته باشه مطابق با فرم و حال و هوای الان
ویرایش توسط Wiley : 02-21-2017 در ساعت 07:03 PM
یکی به آقای زلاند بگه مگه مجبوری رو هر شعری به زور آهنگ بذاری.
پ.ن: کورش سمیعی از همکاران آقای زلاند هست نه منصور.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)