صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 146

موضوع: قیمت جدید اینترنت adsl مشخص شد؛ اجرا از اول مرداد ۹۵

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kharbar نمایش پست ها
    سلام.والا من دو سال پیش سرعت 2 مگابایتی نامحدود از شاتل گرفتم یعنی تقریبا 256 در ثانیه یه ماه 60,000 تومان واریز کردم دیدم بابا دارم دانلود میکنم خفن ماه بعد سه ماهه گرفتم یه یا همشو 180,000 پرداختم بعد سه ماه دیدم توی سه ماه 400 گیگابایت دانلود داشتم, شاتل اومد به بهانه تعمیرات زیر ساخت منطقه مون گفت که سرعت پایین میتونیم بدیم اونم به دلیل تعمیرات زیر ساخت از 256 اوردن به سرعت 80 الی 100 اما با یه ترفند هایی الان ماهانه 70 گیگابایت دانلود دارم اونم ماهانه 30,000 تومان اما اگه سرعت رو دوباره بیاره پایین کم نمی یارم یه ترفندهایی هم برای مودم و سرعت دارم,..

سلام دوست عزیز میشه این ترفندتون رو لطف کنی ببینیم چیه.ممنون

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud-70 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز میشه این ترفندتون رو لطف کنی ببینیم چیه.ممنون
    سلام. به پیام های خصوصی تان مراجعه فرمایید .

نیمه فعال
    اینم بدبختی ما ببینید چه سرعتایی داریم شما به خودتون امیدوار باشین بدبختی ما گیلانیا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    اینم بدبختی ما ببینید چه سرعتایی داریم شما به خودتون امیدوار باشین بدبختی ما گیلانیا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عزیز جان چرا بدبختی شما گیلانیا , همه مون کمپولت از دم با این سرعت اینترنت هامون بدبختیم نه فقط شما

5. کاربر مقابل از Kharbar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kharbar نمایش پست ها
    عزیز جان چرا بدبختی شما گیلانیا , همه مون کمپولت از دم با این سرعت اینترنت هامون بدبختیم نه فقط شما
    بعضی از بچه ها میگن ما 100 گیگ در یک ماه 24 تومن سرویس میگیریم صفحه های دوم فک کنم باشه خب خیلی خوبه اینطور سرویس درگیلان کمه کم صدو پنجاه . شصت هزارتومن اینطور سرویس جز شرکتا یا بانکا کسی چنین پولی پرداخت نمیکنه من باید 1024 با حجم 3 گیگ مالیات هم بیاد روش 20 تومن میخرم 15 روز بگذره من 3 گیگو تموم کردم فقط بابت باز کردن صفحات خب چه بدرد میخوره که چیزی نمیتونی دانلود کنی فقط باید منتظر ساعت 1 شب باشی

من دوس دارم اینترنت ایران مثل وی پی اس عمل کنه موافق نیستید

نیمه فعال
    بعضی از بچه ها میگن ما 100 گیگ در یک ماه 24 تومن سرویس میگیریم صفحه های دوم فک کنم باشه خب خیلی خوبه اینطور سرویس درگیلان کمه کم صدو پنجاه . شصت هزارتومن اینطور سرویس جز شرکتا یا بانکا کسی چنین پولی پرداخت نمیکنه من باید 1024 با حجم 3 گیگ مالیات هم بیاد روش 20 تومن میخرم 15 روز بگذره من 3 گیگو تموم کردم فقط بابت باز کردن صفحات خب چه بدرد میخوره که چیزی نمیتونی دانلود کنی فقط باید منتظر ساعت 1 شب باشیمن دوس دارم اینترنت ایران مثل وی پی اس عمل کنه موافق نیستید
    سلام.بله با شما موافقم, من وقتی یه ماهه استفاده کردم 70 گیگا بایت شد اونم ماهی 30,000 تومان اونم اکثرشون فیلم دانلود میکردم اون ههم از سایت هایی که هاستشون پرسرعته یعنی اگه شما نامحدود هستید و سرعتتون افت کرده بوسیله این سایت ها و یک دو ترفند میتوانید سرعت افت رو قابل توجه بیشتر کنید ...

8. کاربر مقابل از Kharbar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    من خودم اسیاتک سرویس 2 مگ 10 گیگ حجم و ساعت رایگان 2 تا 8 صبح.اگه از سایت های که دانلود vip و سرور ها دانلود قوی داشته باشند بخوام فایلی دانلود کنم کمترین سرعت دانلود من 500 الی 600 هست. گاهی وقت ها فازشون خوب بشه تا 1 مگ هم میرسه.البته پهنای باندم روی 6 مگ هست.امیدوارم کلا اینترنت ارزون بشه و کیفیت شبکه هم به مراتب بالاتر بشه.

نیمه فعال
    بعضی از بچه ها میگن ما 100 گیگ در یک ماه 24 تومن سرویس میگیریم صفحه های دوم فک کنم باشه خب خیلی خوبه اینطور سرویس درگیلان کمه کم صدو پنجاه . شصت هزارتومن اینطور سرویس جز شرکتا یا بانکا کسی چنین پولی پرداخت نمیکنه من باید 1024 با حجم 3 گیگ مالیات هم بیاد روش 20 تومن میخرم 15 روز بگذره من 3 گیگو تموم کردم فقط بابت باز کردن صفحات خب چه بدرد میخوره که چیزی نمیتونی دانلود کنی فقط باید منتظر ساعت 1 شب باشی

من دوس دارم اینترنت ایران مثل وی پی اس عمل کنه موافق نیستید
    خدمتتون عارضم که من با 19تومن در ماه، 150گیگ دانلود رایگان دارم فقط

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud-70 نمایش پست ها
    من خودم اسیاتک سرویس 2 مگ 10 گیگ حجم و ساعت رایگان 2 تا 8 صبح.اگه از سایت های که دانلود vip و سرور ها دانلود قوی داشته باشند بخوام فایلی دانلود کنم کمترین سرعت دانلود من 500 الی 600 هست. گاهی وقت ها فازشون خوب بشه تا 1 مگ هم میرسه.البته پهنای باندم روی 6 مگ هست.امیدوارم کلا اینترنت ارزون بشه و کیفیت شبکه هم به مراتب بالاتر بشه.
    اون سرعت ربطی به سرور و اکانت VIP نداره

آسیاتک سیاستش اینه (برای دانلود شبانه رایگان):
    • دانلود از سرور های خودش(برای کاربران ADSL خودش): پهنای باند بازه (هر چقد که خط خونتون بکشه)
    • دانلود از سرور هایی غیر از آسیاتک (چه ایرانی، چه خارجی): سرعت رو محدود میکنه روی اون چیزی که خریدید (برای شما 250کیلوبایت)

Moderator

12. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)