اینم بدبختی ما ببینید چه سرعتایی داریم شما به خودتون امیدوار باشین بدبختی ما گیلانیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از بچه ها میگن ما 100 گیگ در یک ماه 24 تومن سرویس میگیریم صفحه های دوم فک کنم باشه خب خیلی خوبه اینطور سرویس درگیلان کمه کم صدو پنجاه . شصت هزارتومن اینطور سرویس جز شرکتا یا بانکا کسی چنین پولی پرداخت نمیکنه من باید 1024 با حجم 3 گیگ مالیات هم بیاد روش 20 تومن میخرم 15 روز بگذره من 3 گیگو تموم کردم فقط بابت باز کردن صفحات خب چه بدرد میخوره که چیزی نمیتونی دانلود کنی فقط باید منتظر ساعت 1 شب باشی
من دوس دارم اینترنت ایران مثل وی پی اس عمل کنه موافق نیستید![]()
سلام.بله با شما موافقم, من وقتی یه ماهه استفاده کردم 70 گیگا بایت شد اونم ماهی 30,000 تومان اونم اکثرشون فیلم دانلود میکردم اون ههم از سایت هایی که هاستشون پرسرعته یعنی اگه شما نامحدود هستید و سرعتتون افت کرده بوسیله این سایت ها و یک دو ترفند میتوانید سرعت افت رو قابل توجه بیشتر کنید ...
من خودم اسیاتک سرویس 2 مگ 10 گیگ حجم و ساعت رایگان 2 تا 8 صبح.اگه از سایت های که دانلود vip و سرور ها دانلود قوی داشته باشند بخوام فایلی دانلود کنم کمترین سرعت دانلود من 500 الی 600 هست. گاهی وقت ها فازشون خوب بشه تا 1 مگ هم میرسه.البته پهنای باندم روی 6 مگ هست.امیدوارم کلا اینترنت ارزون بشه و کیفیت شبکه هم به مراتب بالاتر بشه.
خدمتتون عارضم که من با 19تومن در ماه، 150گیگ دانلود رایگان دارم فقط![]()
اون سرعت ربطی به سرور و اکانت VIP نداره
آسیاتک سیاستش اینه (برای دانلود شبانه رایگان):
- دانلود از سرور های خودش(برای کاربران ADSL خودش): پهنای باند بازه (هر چقد که خط خونتون بکشه)
- دانلود از سرور هایی غیر از آسیاتک (چه ایرانی، چه خارجی): سرعت رو محدود میکنه روی اون چیزی که خریدید (برای شما 250کیلوبایت)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)