نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: درخواست آلبوم برگ و باد از محمدرضا هدایتی و آلبوم غریبه آشنا از برزو ارجمند

کاربر جدید

Exclamation درخواست آلبوم برگ و باد از محمدرضا هدایتی و آلبوم غریبه آشنا از برزو ارجمند

سلام . دوستان اگه کسی آلبوم برگ و باد از محمدرضا هدایتی و آلبوم غریبه آشنا از برزو ارجمند رو با کیفیت 320 داره بزاره خیلی ممنون میشم. خیلی وقته دنبالشم

نیمه فعال
    با سلام و خسته نباشید میخواستم چندتا آلبوم ازتون درخواست کنم اگه امکانش هست برا دانلود با کیفیت خوب قراربدید....
    راه عشق (فرمان فتحعلیان)....دلشوره(خشایار اعتمادی)....طعنه(خشایار اعتمادی)....بغض......قرمزته(قاس م افشار).....خواب گریه ها(قاسم افشار)......آلبوم های ساز بارون/کلبه/آرزوها/ از داریوش خواجه نوری.......آلبوم های تاهمیشه/جوونی/دوباره مهتاب از امیر کریمی......آلبوم زیرآسمان شب/زندگی از امیرتاجیک......آلبوم های شمارش /تردید/کجایی همه عشق از علی تفرشیآلبوم مشق عشق(حسین زمان).....آلبوم های دیباچه عشق/حریم عشق/قبیله عشق از حمید غلامعلی......آلبوم دورنگی از بهنام صفاریان......

نیمه فعال
    داداش امروز سی دی اورجینالشو خریدم فرصت کنم برات ریپ میکنم برات میذارم

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 نمایش پست ها
    داداش امروز سی دی اورجینالشو خریدم فرصت کنم برات ریپ میکنم برات میذارم
    خیلی ممنون . فقط دستت درد نکنه هرچی زودتر بهتر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshid-mort نمایش پست ها
    خیلی ممنون . فقط دستت درد نکنه هرچی زودتر بهتر
    عجله داری بیپ تونز هست
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 نمایش پست ها
    عجله داری بیپ تونز هست
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نه داداش. شما ریپ کن بزار. دستت درست

نیمه فعال
    البوم پهلوون قصه ها از پسران افتاب رو بذار چشم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshe22 نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید میخواستم چندتا آلبوم ازتون درخواست کنم اگه امکانش هست برا دانلود با کیفیت خوب قراربدید....
    راه عشق (فرمان فتحعلیان)....دلشوره(خشایار اعتمادی)....طعنه(خشایار اعتمادی)....بغض......قرمزته(قاس م افشار).....خواب گریه ها(قاسم افشار)......آلبوم های ساز بارون/کلبه/آرزوها/ از داریوش خواجه نوری.......آلبوم های تاهمیشه/جوونی/دوباره مهتاب از امیر کریمی......آلبوم زیرآسمان شب/زندگی از امیرتاجیک......آلبوم های شمارش /تردید/کجایی همه عشق از علی تفرشیآلبوم مشق عشق(حسین زمان).....آلبوم های دیباچه عشق/حریم عشق/قبیله عشق از حمید غلامعلی......آلبوم دورنگی از بهنام صفاریان......
    تازه افتادی تو موزیک بازی منم یه زمانی اینا رو لیست کرده بودم حالا خوبه الان بیپ تونز هست کلی از البومها تو ایتونز و نت موجوده منه بدبخت باید از جنوب میرفتم تهران برا خریدشون که یه سری فقط کاست بودن یه مقدار ار البومهات پیش منه البته اگه 320 میخوای چون برنامه دارم ارسال کنم ولی اگه هدفت تکمیل ارشیوته رو نت هم همین البومها پیدا میشه که باید گردی
    ...

9. کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. 7 کاربر مقابل از mazyarahmadi20 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)