یه عمره کار من همین شده مدام ..
تو رد بشی و من فقط بگم سلام .. !!!!
![]()
یه عمره کار من همین شده مدام ..
تو رد بشی و من فقط بگم سلام .. !!!!
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این اوضاع مملکت توجه شمارو به تولید ملی جذب می کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولید رضوی![]()
مواد غذایی را تا ماه اینده کم نیاریم خوبه
ویرایش توسط FARHAD_4818 : 10-22-2018 در ساعت 12:42 AM
دلار که بعد 13 ابان به شدت بالا خواهد رفت
وقتی پول نباشه مجبورا پول چاپ کنند و نقدینگی بانک ها بالا خواهد رفت در نتیجه تورم و گرانی بیداد خواهد کرد
قشر کارگر که بیکار شد و ضربه مهلکی خورد
حال نوبت به قشر متوسط میرسد که بعد ابان ماه ضربه بخورد و باوجود تحریم نفت چطور میخوان حقوق کارمندان و بازنشستگان را واریز کنند
ویرایش توسط FARHAD_4818 : 10-22-2018 در ساعت 12:46 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)