چه سایتایی میشناسین قیمت ارز بدن ؟
چه سایتایی میشناسین قیمت ارز بدن ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورای نگهبان FATF را رد کرد!
بندهایی از دو لایحه مبارزه با پولشویی (FATF)، از سوی اعضای این شورا، مغایر شرع و قانون اساسی شناخته و برای اصلاح به مجلس شورای اسلامی، برگشت داده شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توقعی غیر این داشتید ؟
خیلی تابلو بود رد میکنن . مجلسم همش شو بود و بس که اره مثلا خامنه ای گفته من مخالفتی ندارم و شما قانونی بررسی کنید که مثلا حرف مجلس در راس امور هست حداقل در ظاهر حفظ شه ولی بعد تو شورای نگهبان پدرتونو در میارم
همون چند ساعت بعد رای اوردن تو مجلس ضرغامی هم خیلی تابلو گفت تو شورای نگهبان رد میشه و علنا گفت همه چی کشکه
من به شخصه تو این مملکت اینقدر این مسخره بازیا رو دیدم که قشنگ پیشگو شدم و اکثرشم درست از اب در میاد
همین هفته پیش که خیلیا شنگول بودن دلار میاد پایین و این حرفا قشنگ حدس زدم کار خود عوضیشونه که دوباره پول ملت بکشن بالا و خزانه رو پر کنن و دوباره دلار بکشه بالا و بازم همین شد
ساده ترین و احمق ترین ملت دنیا رو داریم که هر چقدرم میفهمن خرشون کردن باز خر کردنشون راحته
ایران دو نوع FATF داشت
1- FATF که خودشان طراحی کردند FATF داخلی
2- FATF خارجی که بین المللی هست
FATF داخلی را ظاهرا تصویب کردند عمرا اروپایی ها قبول کنند. حالا باید دید چه میشود ....
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)