نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رای شما در انتخابات ریاست جمهوری

رأی دهندگان
274. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • حسن روحانی

168 61.31%
  • ابراهیم رئیسی

23 8.39%
  • دیگران

10 3.65%
  • شرکت نمیکنم

73 26.64%
صفحه 68 از 147 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 671 به 680 از 1470

موضوع: انتخابات ریاست جمهوری و شوراها | مشهد را خدا آزاد کرد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    فردا مشخص میشه نفهم کیه فهمیده کیه...

2. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    ما صبوریم جوابتان را فردا خواهیم داد...
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

4. 2 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    کریستی ، کریستی حمایتت می کنم ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

6. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Moderator

8. 4 کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

10. 2 کاربر مقابل از Re Za عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    اینم محض خنده ...

12. 2 کاربر مقابل از Re Za عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ♦️ بیانیه رئیس جمهور

������حسن روحانی، با صدور بیانیه ای خطاب به ملت شریف ایران نکات و توصیه های مهمی را در خصوص انتخابات روز جمعه مطرح کرد.

در این بیانیه آمده است:

۱. قبل از هر چیز صمیمانه از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه 27 اردیبهشت قدردانی می‌کنم که خردمندانه به شرایط افتخارآفرین برگزاری آرام انتخابات در کشور اشاره کردند و رعایت انضباط و پایبندی به قانون در سه مرحله‌ی «قبل از انتخابات، روز انتخابات و بعد از انتخابات» را متذکر شدند؛ و با اشاره به جدیت دستگاه‌های اجرایی و نظارتیِ انتخابات و دستگاه‌های حافظ امنیت در انجام وظیفه‌ی خود، از همه دستگاه‌ها خواسته‌اند در کمال هماهنگی امانتدار رأی مردم باشند. سخنان معظم‌له نشان داد که وظیفه همه ما تا پایان برگزاری انتخابات، حفظ انضباط، آرامش و قانون‌مندی است.

۲. از آنجا که در این مدت فرصت نیافتم تا به برخی استان‌ها سفر کنم، بر خود واجب می‌دانم از مردم همه این استان‌ها که توفیق زیارتشان را نیافتم عذرخواهی نمایم و عهد دیدار هرچه نزدیکتر با آنان را تجدید کنم. همچنین یکبار دیگر از میهمان‌نوازی مردم همه استان‌هایی که در آن‌ها افتخار حضور داشتم سپاس‌گزاری نمایم .

۳. این‌جانب از همه دانشجویان و جوانان کشور که سفیران آگاهی و امید‌های آینده پرفروغ ایران هستند تقاضا می‌کنم در دو روز باقیمانده تا زمان رأی‌گیری در خانه ننشینند و راهی شهر و دیار خود، در اعماق روستاها و شهرها و اقامتگاههای عشایری کشور شوند و با روشنگری نسبت به مسائل کشور و تبیین راهکارهای علمی و عقلانی بهبود آن‌ها، مردم را به مشارکت فعالانه در انتخابات فرا بخوانند. دانشجویان و جوانان عزیز مستحضرند که در روزهای گذشته، عده‌ای برای کسب نامشروع قدرت، دروغ‌های زیادی را درباره امضای سند 2030 و قصد دولت برای ارائه آموزش‌های غیراخلاقی و منافی عفت در روستاها و نقاط حاشیه‌ای شهرها و مراکز مذهبی پراکنده‌اند و هراسی اخلاقی در دل مردمان دیندار و پاک‌نهاد این سرزمین ایجاد کرده‌اند. این‌جانب از شما می‌خواهم با روشنگری و تلاش برای آگاه کردن مردم نسبت به کذب بودن چنین سخنان افتراآمیز و بی پایه ای، راه را بر هر گونه سوءاستفاده مردم‌فریبان از احساسات و عواطف دینی مردم ببندید.

4. من از همه #فرهنگیان_و_معلمان عزیز کشور که از دیندارترین و فرهیخته‌ترین مردمان و اقشار این سرزمین هستند بابت سیل دروغ‌ها و تهمت‌هایی که قدرت‌طلبان در روزهای گذشته نثار آموزش و پرورش کرده‌اند و باعث دل‌آزردگی ایشان شده‌اند عذرخواهی می کنم. شما مشعلداران آگاهی کشورید. بپا خیزید و موج گمراهی و سیاه نمایی را از این کشور دور کنید. انشاءالله بعد از برگزاری انتخابات فرصت کافی وجود خواهد داشت تا درباره همه این اتهامات روشنگری کنیم، تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.

5. روستائیان عزیز و سخت‌کوش، اینجانب با کمال قاطعیت به شما اعلام می‌کنم که اولاً نه تنها یارانه فعلی‌تان به صورت سابق ادامه پیدا خواهد کرد، بلکه همان‌طور که در برنامه‌های خود به تفصیل اعلام کرده‌ام، گام اول برنامه دولت در حذف فقر مطلق، طبق قانون، از ابتدای امسال با افزایش بیش از سه برابری میزان مقرری مددجویان کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی به اجرا درآمده است؛ و در گام دوم، برنامه‌ای اجرا می‌شود که تا پایان دولت دوازدهم، فقر مطلق از کشور ریشه‌کن خواهد شد.

6. مردم عزیز و تلاشگران صبور ، فریب حرف‌هایی را که با تمسک به روش‌های غیراخلاقی و صرفاً با قصد تخریب بیان می‌شوند نخورید. به شما وعده‌هایی می‌دهند که خودشان هم می‌دانند، تحقق آنها جز با گرانی لجام گسیخته و کاهش قدرت خرید طبقات کم درآمد امکان پذیر نیست.
    ������این‌جانب متعهد می‌شوم با اتکا به قوانین و اسناد بالادستی کشور و با اجرای برنامه‌ کارشناسی و دقیق تهیه‌شده برای دولت دوازدهم، در مسیر تعالی کشور و بر مبنای شعار «آزادی، امنیت؛ آرامش و پیشرفت» حرکت نمایم.
    ������دوباره ایران، دوباره اسلام، دوباره اعتدال، دوباره امید.
    وعده دیدار ما در کاروانهای 1+11 در پای صندوقهای رأی : 8 صبح جمعه 29 اردیبهشت ماه
    #سرمشق امروز
    #سرنوشت فرد

14. 2 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    شریعتمداری: من نگفتم دیدار تتلو و رئیسی اشتباه است

آخر عمری به چه بدبختی‌ای انداختن شریعتمداری رو. از تحلیل‌های استراتژیک تو عمق خط دفاع دژمن، رسیده به تکذیب تتلو

16. 2 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بچه ها اینم ببینید جالب درستش کردن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

18. 3 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    تصاوير پيوست شده

20. 2 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 68 از 147 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)