نوشته اصلی توسط ehsan1361 جوون بودم خام بودم داغ بودم
نوشته اصلی توسط Gsshop قشنگه البوم گوش ندادم ولی
نوشته اصلی توسط asc حیف نیس پولتونو دور میریزید كنسرت خيلي حال و هواش خوبه اصلا فرق ميكنه با ضبط استوديو ، آدم تخليه روحي رواني ميشه كنسرت سون بند هم خيلي خوبه
نوشته اصلی توسط tandis_m كنسرت خيلي حال و هواش خوبه اصلا فرق ميكنه با ضبط استوديو ، آدم تخليه روحي رواني ميشه كنسرت سون بند هم خيلي خوبه البته تو این مملکت که تفریحی نیس برای تنوع بد نیست ولی انصافا باز هر چی فکر میکنم پول دور ریختنه
نوشته اصلی توسط tandis_m كنسرت خيلي حال و هواش خوبه اصلا فرق ميكنه با ضبط استوديو ، آدم تخليه روحي رواني ميشه كنسرت سون بند هم خيلي خوبه سون تا وقتی آرش میخونه خوبه ، اون دوتا صداشون افتضاحه
من عاشق این جیوونایی هستم که به فکر تخليه روحي رواني هستند
سون
دوشنبه فرزاد فرزین تو اراک کنسرت داشت خیلی خوب بود
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط asc البته تو این مملکت که تفریحی نیس برای تنوع بد نیست ولی انصافا باز هر چی فکر میکنم پول دور ریختنه نميدونم شايد نوشته اصلی توسط ehsan1361 سون تا وقتی آرش میخونه خوبه ، اون دوتا صداشون افتضاحه منم صداي ارشو بيشتر دوست ميدارم نوشته اصلی توسط shahkar من عاشق این جیوونایی هستم که به فکر تخليه روحي رواني هستند آي گفتي ما جوونا تفريح ديگه اي نداريم كه نوشته اصلی توسط asc سون كنسرتش بهتره
نوشته اصلی توسط MrCrow دوشنبه فرزاد فرزین تو اراک کنسرت داشت خیلی خوب بود موافقم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن