نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: ** آلبوم True Blue از Maddona با کیفیت فوق العاده 24/192 به هراه lyric (اشعار) **

کاربر جدید

** آلبوم True Blue از Maddona با کیفیت فوق العاده 24/192 به هراه lyric (اشعار) **

به نام خدا

با سلام و احترام ، آلبوم True Blue از مدونا رو با کیفیت فوق العاده 24bit/192Khz رو به همراه اشعار متن هر آهنگ تقدیمتون میکنم و امیدوارم لذت ببرید. این آلبوم شامل آهنگ خاطره انگیز La is la bonita هم هست و من خودم بشخصه آهنگ شماره 4 Live to tell رو بارها از گوش دادنش خسته نمیشم !!! اینجا هم جاداره تشکر کنم از مدیر انجمن ، امیر عزیز و دوستانشون که این فروم قوی رو با هزاران مشکلات سرپا نگه داشتن تا همه از بهترین کیفیت موزیک و با کمترین هزینه استفاده کنند. همچنین جاداره از فعالان اخیر این تاپیک Resul و Zianaseh عزیز هم تشکر کنم که بی دریغ به همه لطف داشتن و بهترین آلبومها رو قرار میدادن.

دوستان قدر دان زحمات این بزرگواران باشید .

تراک لیست :

01-Papa Don't Preach
    02-Open Your Heart

03-White Heat
    04-Live to Tell
    05-Where's the Party
    06-True Blue
    07-La Isla Bonita
    08-Jimmy Jimmy
    09-Love Makes the World Go Round

لینک دانلود :

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][HDTracks 24-192].part2.rar.html

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][HDTracks 24-192].part3.rar.html

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][HDTracks 24-192].part4.rar.html

تصاوير پيوست شده
    • نوع فایل: jpg folder.jpg (62.7 کیلو بایت, 127 نمايش)

2. 14 کاربر مقابل از FAAF عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بی نهایت ممنون

4. کاربر مقابل از ramintaghizadeh1370 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)