بوی خوب گندم (روی دوم صفحه)
کلام و دکلمه : شهیار قنبری
آهنگ و تنظیم : واروژان
ترانه خوان : داریوش
اجراء : آبان ۱۳۵۲
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی خوب گندم (روی دوم صفحه)
کلام و دکلمه : شهیار قنبری
آهنگ و تنظیم : واروژان
ترانه خوان : داریوش
اجراء : آبان ۱۳۵۲
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1366saeid, 1372, 2580, ahmad3958, alijordan, alitak, Am!r, chiakav, DaneyalMahyar, davvood, derakht5, ebrahim, Elegance, ENSAN, FAAF, faramarzyahyaei, galileo, ghasemshah, h1a20, ha3an, hilfiger, hrmtahery, mahdimar, maliheh, miyanji, mohsen140, mohsen63, mostafa13744, p@y@m, romance, sadegh1, Sargardan, Shayesteh, snowyriver, sokhtedell, xzaq, Zavash
" بوی خوب گندم" ، " برادر جان" ، " اجازه" و "عشق من عاشقم باش" چهار ترانه ای
هستند که واروژان برای داریوش ساخت .
دوستان یه سوال لطفا جواب بدین
ممنون میشم
تو آهنگ زندون دل - فریدون فروغی نازنین
فریدون میخونه عمریه غم تو دلم زندونیه یا قمریه غم تو دلم زندونیه ؟؟؟؟؟
چالشی در فضای مجازی به وجود اومده و اقای آرش سزازوار ادعا کرده که شعر متعلق به اون هستش در صورتی که در صفحه گرام اصلی به نام ویلیام خنو حک شده >>>>
به نظر من سرقت ادبی بیش نیست
و از روی اون شاعر منفور آرش سزاوار کپی به نام خودش در صفحه رسمی یاد کرده و نام خودش زده
اینم سند
آهنگ دریچه سعید محمدی از آلبوم کسی می آید ...
[QUOTE=ENSAN;769129]سلام و وقت بخیر خدمت دوست عزیز
لازم به توضیح می باشد که قمری غم درست هستش بابت اینکه عمر نمی تونه غم رو تو دلش زندونی کنه و از لحاظ آرایه ادبی شعر ، قمریه نشان از نماد عشق هستش که در زندون دل اسیر میشه و توجه به کلیپ فریدون جان که میگه قمریه غم تو دلم زندونیهخدمت شما . . .
درود .آقا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بزرگوار .اگر امکان داره تم آهنگ زندون دل که اون روی صفحه هست رو هم بزارین.با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)