[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ پسرم از داریوش / پالایش
سلام دوست عزیز دنبال یه ترانه قدیمی میگردم اسم خوانندش یادم نیست ولی صداش شبیح صدای جلال همتی هست نمیدونم شاید هم خودش باشه یه قسمتیش یادم هست میخوند دیشو رفتم خواستگاری تو خونه بغلی دو تا دختر نشون دادن مسال هور پری
سلام دوستان کسی آهنگ قدیمی شب ابی و چشمای تو و جنوبی ستار کیفیت خوب داره بذاره؟توی هیچکدوم از آلبوم های ابی و ستار این آهنگ ها نیست فکر کنم مال فیلم باشه
آقا بابک سلام
وقت بخیر. چقدر حیف شد که لینک دانلود آلبوم خوانندگان گمنام رو برداشتید
هرچند حق میدم. این صفحه خیلی بی در و پیکر شده
حیف از آلبوم هایی که گذاشتید و حالا لینکش نیست
تمام این چهل و خورده صفحه یه طرف
پک آلبوم های گمنام یک طرف
من قبلا دانلود کرده بودم
همش رو داشتم ولی متاسفانه سر یک سهل انگاری کودکانه یکی از اقوام که پای سیستم بود پاک شد.
اما الان فقط آلبوم شماره 1 رو دارم.
اگر زحمتی نیست یه جوری بدست بنده برسونید. خیلی آلبوم های خوبی بود . ممنونم
شماره تماسم 09030557266
سرگرمِ بخود زخم زدن در همه عمرم
هرلحظه جز این ، دستِ مرا مشعله ای نیست
سرگرمِ بخود زخم زدن در همه عمرم
هرلحظه جز این ، دستِ مرا مشعله ای نیست
دوستان میشه کاستهای کامل رامش رو قرار بدید؟
با سپاس
باسلام خدمت شما دوست عزیز
آهنگ گل ناز از آشتیانی نه آغاسی
ویرایش توسط 2580 : 06-18-2020 در ساعت 11:13 AM
1366saeid, alitak, derakht5, ENSAN, ghasemshah, h1a20, hemi, milad afra, Omidmkz
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط habib339351 : 06-19-2020 در ساعت 09:44 AM
1366saeid, 2580, alijordan, alitak, Arashiya66, Arshive, asghar3000, Azhdari, bardia2020, christopher, DaneyalMahyar, derakht5, ebi2014, ENSAN, farshe22, ghasemshah, h1a20, hemi, hesam2010, ho3ein1359, mehdi777, mhrismanchian, milad afra, mohnaj40, morteza1975, Omidmkz, RAHAM, reza1351, shekoohi, solas, پدرام, zoheir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)