[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی از بانو " لیلا کسری " در ۲۹مین سال پروازش
( ۱۳۱۸ - ۱۳۶۸ )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی از بانو " لیلا کسری " در ۲۹مین سال پروازش
( ۱۳۱۸ - ۱۳۶۸ )
2580, alijordan, alitak, Am!r, azad2000, dler, ENSAN, eocn, farhan, ghasemshah, guitar, houman0005, hrm, johnny, KamkarDel, kamran69, l_SAVALAN_l, mehdi777, miyanji, mohsen140, peyman.2012, Saber, sadegh1, saeed81, sarvestaan2, sediqeh1990, shabahang-1982, Shayesteh, Usernamex
یادی نکردی از من، رسم رفاقت این نیست
اشکی برام نریختی، عشق و صداقت این نیست
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
دلم از ابر و بارون بجز اسم تو نشنید
تو مهتاب شبونه فقط چشمام تو رو دید
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
هنوز رویِ درختا فقط جایِ کلاغه ... گُلا پرپرن ایوای! یه دیوونه توباغه...
دلم یه گُلِ آتیش ... تنم کوره ی داغه ... ولی تو همه دنیا دریغ از یک چراغه.
اگر دوستی آلبوم دکلمه های ایشان را داره , ممنون میشم با ما هم مشارکت کنه .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا : لیلا کسری / آهنگساز : فریدون خشنود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)