[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر شما درست میگی بگو من حالی شم
یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین
البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده
اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن
نه این البوم بدیه این جوری که دوستان میگن نه البوم چاووشی بهترین البوم .....همشون تو یه سطح بودن فقط تفاوت هایی تو نوع موسیقیشون هست.....هیچ نقطه ی روشنی تو موسیقی داخلی نیست...و اونایی که خواستشون نابودی موسیقی بود کاملا به هدفشون نزدیک شدن ...موسیقی اون ور هم که دیگه پیر شده و پویایی نداره... الکی خودمون و گول نزنیم بیاید از همین حداقل استفاده کنیم...این دوستان داخلی فقط کپی کننده ها و تکرار کننده های خوبی هستن ....و قابل مقایسه نیستن با اسطوره های موسیقی....یه ترک حبس ابی میرزید به همه ی البوم این دوستان...
مارح وت یا رب زج هد جس
چاووشی رو جا انداختی ..در سطح دورتری ازین دوستان نیست
مارح وت یا رب زج هد جس
این احسان صداش خوبه اما کاراش به دل من که نمیشینه...من طرف کسی نیستم اما احساس می کنم اصلا واسه کاراشون زحمت نمیکشن...حتی توانایش هم داشته باشن به خودشون زحمت نمیدن یه چیز خوب بسازن....فقط می خونن که واسه کنسرت کم نیارن....نه فقط این اکثر خواننده های ایران اینطورین....
البته اینم باید گفت که مردم هرچی اینا بخونن به به چه چه می کنن وقتیم اینطور باشه خواننده اهمییت نمیده به کار...
میگن لقب اقای صدا اول مال چاوشی بوده بعد رسیده به ابی![]()
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)