صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 281 به 290 از 377

موضوع: دانلود آلبوم جدید و شنیدنی احسان خواجه امیری بنام " پاییز ، تنهایی " | تمامی کاورها

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid7 نمایش پست ها
    در سطح خودش ثابت شدست و از همه ی دوستان داخلی سرتر ....ولی اینی نیست که شما بتش کردین ...همین که به گوش مخاطب احترام میذاره دمش گرم ...ولی اونم نابغه نیست ...
    یادم نمیاد تو پستای قبلی اینا رو گفته باشم شما معلومه دلت از جای دیگه ای پره یه چیزی پروندی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    اگر شما درست میگی بگو من حالی شم

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن
    بابا مگه واسه گوش دادن لذت بردن از موسیقی فاخر میرن کنسرت نه فقط واسه تفریحه که انرژیشون تخلیه شه...
    مثل این میمونه کنسرت آدام لمبرت و کویین که همین چند وقت پیش برگزار شد با کنسرت جنیفر لوپز ایگی امثال اینا مقایسه کرد...یکی واسه لذت از موسیقی یکی واسه رقصه...
    کنسرت سیروان رفته بودم حتی آهنگایش که زیاد شاد نبود اینا شاد ریتمیک اجرا میکردن که ملت حال کنن جَو همش....

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOh@MM@d نمایش پست ها
    میگن لقب اقای صدا اول مال چاوشی بوده بعد رسیده به ابی
    دوست عزیز با تمسخر سطح خودتو نشون میدی.....همه میدونن محسن قدرت خواننده گی نداره ولی تن صداش دلنشینه و رو موسیقیش میشینه اون هایی هم که باید میپسندن....
    مارح وت یا رب زج هد جس

فعال
    اگر شما درست میگی بگو من حالی شم

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن
    دوست عزیز نظر شما خیلی تنده
    از نظر شما هیشکی خواننده نیست بجز چاووشی! والا من البوم چاووشی خریدم و گوش دادم..بنظرم قشنگ بود و روشم خوب کار کرده بود ولی عامه پسند نبود! خیلیا خوششون نیومد
    اهنگ شادمهرم اومد اونایی که شادمهر دوست داشتن گفتن خوب بود خب خیلیام خوششون نیومد
    کلا نمیتونی بگی یکی بدون عیب و نقص بقیه مشکل دارن! اگه کسی مثه احسان اهنگاش بدرد نمیخورد که انقد مردم براش سرو ودست نمیشکستن... من خودم البوم یکی دوبار گوش دادم هنوزم نمیتونم بگم از نظر خودم خوبه یا نه..چون کلا باید یه مدت بگذره گوش بیشتر اهنگ بشنوه بعد ارتباط برقرار کنی! با یه بار گوش دادن یا اصن گوش دادن زحمت یه بنده خدارو بردی زیر سوال؟!!
    هر خواننده ای طیفی از طرفدارا داره شما اگه بجز چاووشی با کسی حال نمیکنی دلیل برا این نیست بقیه زیر سوال ببری با اینکارت چیزیم به چاووشی اضافه نکردی..تعصب بیش از حد همیشه نتیجه معکوس میده

5. کاربر مقابل از .MASOUD. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOh@MM@d نمایش پست ها
    میگن لقب اقای صدا اول مال چاوشی بوده بعد رسیده به ابی
    صدا سلیقه ای من بکشنمم ابی گوش نمیدم اصن صداش بدم میاد.

نیمه فعال
    یادم نمیاد تو پستای قبلی اینا رو گفته باشم شما معلومه دلت از جای دیگه ای پره یه چیزی پروندی
    نه کلی گفتم منظور شخص شما نبود ..دوستان چاوشی فن رو میگم
    مارح وت یا رب زج هد جس

فوق حرفه ای
    الی بیکاری چی بحث میکنی ..

⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    بابا مگه واسه گوش دادن لذت بردن از موسیقی فاخر میرن کنسرت نه فقط واسه تفریحه که انرژیشون تخلیه شه...
    مثل این میمونه کنسرت آدام لمبرت و کویین که همین چند وقت پیش برگزار شد با کنسرت جنیفر لوپز ایگی امثال اینا مقایسه کرد...یکی واسه لذت از موسیقی یکی واسه رقصه...
    کنسرت سیروان رفته بودم حتی آهنگایش که زیاد شاد نبود اینا شاد ریتمیک اجرا میکردن که ملت حال کنن جَو همش....
    بدبختی منم اینه که هر وقت این حرفو میزنم نمیدونم چرا با خارج مقایسه میکنن

شما تو ایران جنیفر لوپز داری ؟ عزیز من اینا همشون دارن پاپ میخونن بدون اینکه ذره ای رو کاراشون تعصب داشته باشن یه سری ترانه همینجوری میخونن همشم الکترونیک تنظیم میکنن برو که رفتی

بعدشم مگر من گفتم فاخر ؟! از اون گذشته قرار نیست موسیقی فاخر حتمن سنتی باشه
    خواجه امیری همه البوماش مث همه فقط برای اینکه کاری کرده باشه برن دور دنیا و اروپا بگردن بخونن نه حرکت رو به جلویی نه البومی که خودشونو به چالش بکشن

تو کجای دنیای دیدی خواننده های سطح اول یه کشور همه البوماشون مث هم باشه یکی بیاد به من بگه این سه چهار تای البوم اخری خواجه فلاحی و عسکری یزدانی و اصحابی چه فرقی با هم دارن ؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    ممد دیشب رفتم کنسرت سیروان چه حالی داد

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MASOUD. نمایش پست ها
    دوست عزیز نظر شما خیلی تنده
    از نظر شما هیشکی خواننده نیست بجز چاووشی! والا من البوم چاووشی خریدم و گوش دادم..بنظرم قشنگ بود و روشم خوب کار کرده بود ولی عامه پسند نبود! خیلیا خوششون نیومد
    اهنگ شادمهرم اومد اونایی که شادمهر دوست داشتن گفتن خوب بود خب خیلیام خوششون نیومد
    کلا نمیتونی بگی یکی بدون عیب و نقص بقیه مشکل دارن! اگه کسی مثه احسان اهنگاش بدرد نمیخورد که انقد مردم براش سرو ودست نمیشکستن... من خودم البوم یکی دوبار گوش دادم هنوزم نمیتونم بگم از نظر خودم خوبه یا نه..چون کلا باید یه مدت بگذره گوش بیشتر اهنگ بشنوه بعد ارتباط برقرار کنی! با یه بار گوش دادن یا اصن گوش دادن زحمت یه بنده خدارو بردی زیر سوال؟!!
    هر خواننده ای طیفی از طرفدارا داره شما اگه بجز چاووشی با کسی حال نمیکنی دلیل برا این نیست بقیه زیر سوال ببری با اینکارت چیزیم به چاووشی اضافه نکردی..تعصب بیش از حد همیشه نتیجه معکوس میده
    من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویژه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن

صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)