بابا مگه واسه گوش دادن لذت بردن از موسیقی فاخر میرن کنسرت نه فقط واسه تفریحه که انرژیشون تخلیه شه...
مثل این میمونه کنسرت آدام لمبرت و کویین که همین چند وقت پیش برگزار شد با کنسرت جنیفر لوپز ایگی امثال اینا مقایسه کرد...یکی واسه لذت از موسیقی یکی واسه رقصه...
کنسرت سیروان رفته بودم حتی آهنگایش که زیاد شاد نبود اینا شاد ریتمیک اجرا میکردن که ملت حال کنن جَو همش....
دوست عزیز نظر شما خیلی تنده
از نظر شما هیشکی خواننده نیست بجز چاووشی! والا من البوم چاووشی خریدم و گوش دادم..بنظرم قشنگ بود و روشم خوب کار کرده بود ولی عامه پسند نبود! خیلیا خوششون نیومد
اهنگ شادمهرم اومد اونایی که شادمهر دوست داشتن گفتن خوب بود خب خیلیام خوششون نیومد
کلا نمیتونی بگی یکی بدون عیب و نقص بقیه مشکل دارن! اگه کسی مثه احسان اهنگاش بدرد نمیخورد که انقد مردم براش سرو ودست نمیشکستن... من خودم البوم یکی دوبار گوش دادم هنوزم نمیتونم بگم از نظر خودم خوبه یا نه..چون کلا باید یه مدت بگذره گوش بیشتر اهنگ بشنوه بعد ارتباط برقرار کنی! با یه بار گوش دادن یا اصن گوش دادن زحمت یه بنده خدارو بردی زیر سوال؟!!
هر خواننده ای طیفی از طرفدارا داره شما اگه بجز چاووشی با کسی حال نمیکنی دلیل برا این نیست بقیه زیر سوال ببری با اینکارت چیزیم به چاووشی اضافه نکردی..تعصب بیش از حد همیشه نتیجه معکوس میده
الی بیکاری چی بحث میکنی ..
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی منم اینه که هر وقت این حرفو میزنم نمیدونم چرا با خارج مقایسه میکنن
شما تو ایران جنیفر لوپز داری ؟ عزیز من اینا همشون دارن پاپ میخونن بدون اینکه ذره ای رو کاراشون تعصب داشته باشن یه سری ترانه همینجوری میخونن همشم الکترونیک تنظیم میکنن برو که رفتی
بعدشم مگر من گفتم فاخر ؟! از اون گذشته قرار نیست موسیقی فاخر حتمن سنتی باشه
خواجه امیری همه البوماش مث همه فقط برای اینکه کاری کرده باشه برن دور دنیا و اروپا بگردن بخونن نه حرکت رو به جلویی نه البومی که خودشونو به چالش بکشن
تو کجای دنیای دیدی خواننده های سطح اول یه کشور همه البوماشون مث هم باشه یکی بیاد به من بگه این سه چهار تای البوم اخری خواجه فلاحی و عسکری یزدانی و اصحابی چه فرقی با هم دارن ؟
من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم
البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن
منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویژه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر
شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)