صفحه 30 از 38 نخستنخست ... 202829303132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 377

موضوع: دانلود آلبوم جدید و شنیدنی احسان خواجه امیری بنام " پاییز ، تنهایی " | تمامی کاورها

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid7 نمایش پست ها
    دوست عزیز با تمسخر سطح خودتو نشون میدی.....همه میدونن محسن قدرت خواننده گی نداره ولی تن صداش دلنشینه و رو موسیقیش میشینه اون هایی هم که باید میپسندن....
    باو تو دیگه خیلی کرکرت پایینه

چطور تن صدا دلنشینه بعد بدون قدرت خوانندگی 10 سال میتونی رو قله باشی

نیازی به مثال زدن نیست ، اجراهای محسن چاوشی حساب شده ترین و کار شده ترین لحن ها رو تو خودش داره . حرفه ای میخونه ، چیزی که جای دیگه ای وجود نداره
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها

نیازی به مثال زدن نیست ، اجراهای محسن چاوشی حساب شده ترین و کار شده ترین لحن ها رو تو خودش داره . حرفه ای میخونه ، چیزی که جای دیگه ای وجود نداره

بمیر ..

چاوشی هم شد خواننده لوله اگزوزه ..

فقط خواجه صب تا الان داره پخش میشه !!!!
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    بدبختی منم اینه که هر وقت این حرفو میزنم نمیدونم چرا با خارج مقایسه میکنن

شما تو ایران جنیفر لوپز داری ؟ عزیز من اینا همشون دارن پاپ میخونن بدون اینکه ذره ای رو کاراشون تعصب داشته باشن یه سری ترانه همینجوری میخونن همشم الکترونیک تنظیم میکنن برو که رفتی

بعدشم مگر من گفتم فاخر ؟! از اون گذشته قرار نیست موسیقی فاخر حتمن سنتی باشه
    خواجه امیری همه البوماش مث همه فقط برای اینکه کاری کرده باشه برن دور دنیا و اروپا بگردن بخونن نه حرکت رو به جلویی نه البومی که خودشونو به چالش بکشن

تو کجای دنیای دیدی خواننده های سطح اول یه کشور همه البوماشون مث هم باشه یکی بیاد به من بگه این سه چهار تای البوم اخری خواجه فلاحی و عسکری یزدانی و اصحابی چه فرقی با هم دارن ؟
    گفتم که من باهات موافقم تو نظر قبلیم گفتم زحمت نمی کشن....
    من میگم مردم هم مقصر هستن وقتی هرچی میاد میگن عالیه خب طرف اگه بخواد اهمییت هم بده دیگه نمیده....
    این آلبوم هایی هم که گفتی همشون.....
    کلا اینجا یه خواننده با البومی که معروف میشه دیگه همونو ادامه میده فقط درجا میزنه....وقتی میتونه پول در بیاره با اون زحمت نمیکشه دیگه....
    این وضعیتم درست نمیشه خیالت راحت...

نیمه فعال
    من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویزه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن
    موافقم باهات..اگه به کنسرت باشه و جمعیت ش چاووشی یه کنسرت بزاره همه اینا رو باهم قبضه میکنه. احسان که همیشه تکراری بوده همیشه صداش خوب بود تو این البوم صداش هم اون قدرتو نداشت
    مارح وت یا رب زج هد جس

فعال
    من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویزه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن
    حرفت قبول دارم..کلا البوم یا کاری که بگیره خواننده الویتش اینه همون سبک تکرار کنه چون قبلا امتحانشو پس داده و موفق بوده
    کسی که ریسک کنه تغییر سبک و کار بده هم کمه و هم جرات به خرج میده
    به شخصه الوم محسن شنیدم احساس کردم واقعا یه سبک دیگه و با یه فضاسازی دیگه البوم داده بود ولی توی اطرافیانم که باهاشون حرف میزدن میگفتن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میگفتن انگار الومش سنگینه! منم یه شنونده عامم ولی احساس کردم البوم محسن هنری بود و خیلیا به خصوص عامه مردم نمیتونست زیاد درکش کنن
    اگه شما میبینی خواجه امیری همون سبک احتمالا تکرار میکنه به خاطر اینه دیده جواب داده و مردم دوست دارن
    به هر حال من به نظر شماو بقیه دوستان احترام میازم سلیقه ها متفاوته

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MASOUD. نمایش پست ها
    ممد دیشب رفتم کنسرت سیروان چه حالی داد
    دخی مخی چند تا بردی؟!
    شوهر خالم واسه 7 ام بلیط وی ای پی داره 2 تایی میریم فقط دیگه نمیشه دوستی کسی بیاد باید مثل بچه آدم بشینی تو کنسرت جمم نخوری

فوق حرفه ای
    دمتون گرم منو میخندونین با حرفاتون !!!!
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای
    اخ جون دعوا کوفتت بشه میری کنسرت سیروان

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها

من این و کتمان نکردم .. سیاوش قمیشی هم قدرت خوانندگی نداره بیست سال رو اوجه این دلیل نمیشه همه که حنجروشن قدرت صدای ابی مهستی و گوگوش رو نداره ...شما اول بسنج بعدش مسخره کن..
    مارح وت یا رب زج هد جس

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    دخی مخی چند تا بردی؟!
    شوهر خالم واسه 7 ام بلیط وی ای پی داره 2 تایی میریم فقط دیگه نمیشه دوستی کسی بیاد باید مثل بچه آدم بشینی تو کنسرت جمم نخوری
    بابا ما رفتیم با دوستم دخی بلند کنیم اون جلو نمیشه کاری کرد اون عقب بهتره دیگه مثه ادم نمیشینی

صفحه 30 از 38 نخستنخست ... 202829303132 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)