[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که من باهات موافقم تو نظر قبلیم گفتم زحمت نمی کشن....
من میگم مردم هم مقصر هستن وقتی هرچی میاد میگن عالیه خب طرف اگه بخواد اهمییت هم بده دیگه نمیده....
این آلبوم هایی هم که گفتی همشون.....
کلا اینجا یه خواننده با البومی که معروف میشه دیگه همونو ادامه میده فقط درجا میزنه....وقتی میتونه پول در بیاره با اون زحمت نمیکشه دیگه....
این وضعیتم درست نمیشه خیالت راحت...
حرفت قبول دارم..کلا البوم یا کاری که بگیره خواننده الویتش اینه همون سبک تکرار کنه چون قبلا امتحانشو پس داده و موفق بوده
کسی که ریسک کنه تغییر سبک و کار بده هم کمه و هم جرات به خرج میده
به شخصه الوم محسن شنیدم احساس کردم واقعا یه سبک دیگه و با یه فضاسازی دیگه البوم داده بود ولی توی اطرافیانم که باهاشون حرف میزدن میگفتن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میگفتن انگار الومش سنگینه! منم یه شنونده عامم ولی احساس کردم البوم محسن هنری بود و خیلیا به خصوص عامه مردم نمیتونست زیاد درکش کنن
اگه شما میبینی خواجه امیری همون سبک احتمالا تکرار میکنه به خاطر اینه دیده جواب داده و مردم دوست دارن
به هر حال من به نظر شماو بقیه دوستان احترام میازم سلیقه ها متفاوته
دمتون گرم منو میخندونین با حرفاتون !!!!
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ جون دعوا کوفتت بشه میری کنسرت سیروان![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)