[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد نقل گرفتم یادم رفت اینو بگم
در مورد البوم محسن
خود چاوشی گفت اگر قراره با این البوم ریزش صورت بگیره همون بهتر که بگیره من خودم دنبال همین بودم !
در ضمن عام نبودن یه البوم رو هیچ جای دنیا نقطه ضعف نمیدونن
در مورد سبک و سیاق هم اگر پیگیری کارای محسن بوده باشی این تغییر سبک مال الان نیست از سال 88 کلید خورده
ضمن اینکه البوم پارو راک نیست فقط فضای سنگین قطعات راک چربیده به بقیه قطعات و الا کارایی مث وصیت یوسف دزیره خواب و یه خونه کوچیک که نصف البوم رو تشکیل میدن اصلا راک نیستن
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو از کی تا حالا این همه خط تایپ میکردی برای یه نفر ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش یه مدتی رو اوج بود. الان 5 ساله که دیگه نیست . خوندنشم یه جوره
شما باید اول بسنجی، هرکسی بر اساس ساختار و جنس صدای خودش کار میسازه ، وقتی شما میری نفرینو گوش می کنی بعد میای کلنجارو گوش می کنی میفهمی 10 سال رو این صدا کار شده که اینطور داره مانور میده رو هر کلمه
خوندن فقط آواز کلاسیک نیست که من و هزار نفر دیگه هم میتونیم انجامش بدیم با صداهای خودمون
خوندن حرفه ای یعنی اینکه لحنت امضا داشته باشه ، اینطوری بخوای حساب کنی فقط پاواراتی خواننده بود دیوید گیلمور و راجر واترز نقش چقندرو داشتن تو خوانندگی
ممکنه بهترین صدا رو هم داشته باشی ولی وقتی چیزی نمیتونی ازش در بیاری که منحصر بفرد باشه ارزش نداره
هنر خوانندگی رو درک نکردی دوست عزیز، چاوشی خواننده ی باس هست ، مگه هرکی صدای چپ کوک داشته باشه خوانندست
ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 01-19-2015 در ساعت 10:41 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز شما قدرت خوانندگی رو تووی چی میبینی؟!!
معمولا همه قدرت رو تووی اوج گرفتن میدونن ولی فاکتورهایی مثل حجم صدا، خوندن پایین(تنور)، کوک بودن، خارج نخوندن، کنترل و چرخش صدا و ...
به نظر من شاید محسن چاوشی صداش اوج زیادی نداشته باشه ولی تووی بقیه موارد سطح نرمال یا بعضا بالاتری داره
در مورد نوآوری و آهنگسازی که هیچ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)