صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 212930313233 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 301 به 310 از 377

موضوع: دانلود آلبوم جدید و شنیدنی احسان خواجه امیری بنام " پاییز ، تنهایی " | تمامی کاورها

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط [M)SBH)] نمایش پست ها
    دمتون گرم منو میخندونین با حرفاتون !!!!
    تو سالهاست این وضعیتو واسه ما داری
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MASOUD. نمایش پست ها
    حرفت قبول دارم..کلا البوم یا کاری که بگیره خواننده الویتش اینه همون سبک تکرار کنه چون قبلا امتحانشو پس داده و موفق بوده
    کسی که ریسک کنه تغییر سبک و کار بده هم کمه و هم جرات به خرج میده
    به شخصه الوم محسن شنیدم احساس کردم واقعا یه سبک دیگه و با یه فضاسازی دیگه البوم داده بود ولی توی اطرافیانم که باهاشون حرف میزدن میگفتن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میگفتن انگار الومش سنگینه! منم یه شنونده عامم ولی احساس کردم البوم محسن هنری بود و خیلیا به خصوص عامه مردم نمیتونست زیاد درکش کنن
    اگه شما میبینی خواجه امیری همون سبک احتمالا تکرار میکنه به خاطر اینه دیده جواب داده و مردم دوست دارن
    به هر حال من به نظر شماو بقیه دوستان احترام میازم سلیقه ها متفاوته
    اینقد نقل گرفتم یادم رفت اینو بگم

در مورد البوم محسن

خود چاوشی گفت اگر قراره با این البوم ریزش صورت بگیره همون بهتر که بگیره من خودم دنبال همین بودم !

در ضمن عام نبودن یه البوم رو هیچ جای دنیا نقطه ضعف نمیدونن

در مورد سبک و سیاق هم اگر پیگیری کارای محسن بوده باشی این تغییر سبک مال الان نیست از سال 88 کلید خورده

ضمن اینکه البوم پارو راک نیست فقط فضای سنگین قطعات راک چربیده به بقیه قطعات و الا کارایی مث وصیت یوسف دزیره خواب و یه خونه کوچیک که نصف البوم رو تشکیل میدن اصلا راک نیستن

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    تو سالهاست این وضعیتو واسه ما داری

فوق حرفه ای
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویژه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن
    امروز رفته بودم بهشت زهرا قطعه هنرمندان هم رفتیم چند تا دختر بودن کنار قبر پاشایی هی قربون صدقش میرفت
    یکی میگفت مرتضی من چرا ترکم کردی من بدون تو چکار کنم اون یکی میگفت مرتضی نمرده رفته کربلا بر میگرده
    خب همینا میرن کسنرت جهانبخش دیگه

6. کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    الی تو از کی تا حالا این همه خط تایپ میکردی برای یه نفر ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid7 نمایش پست ها
    من این و کتمان نکردم .. سیاوش قمیشی هم قدرت خوانندگی نداره بیست سال رو اوجه این دلیل نمیشه همه که هنجروشن قدرت صدای ابی مهستی و گوگوش رو نداره ...شما اول بسنج بعدش مسخره کن..
    سیاوش یه مدتی رو اوج بود. الان 5 ساله که دیگه نیست . خوندنشم یه جوره

شما باید اول بسنجی، هرکسی بر اساس ساختار و جنس صدای خودش کار میسازه ، وقتی شما میری نفرینو گوش می کنی بعد میای کلنجارو گوش می کنی میفهمی 10 سال رو این صدا کار شده که اینطور داره مانور میده رو هر کلمه

خوندن فقط آواز کلاسیک نیست که من و هزار نفر دیگه هم میتونیم انجامش بدیم با صداهای خودمون

خوندن حرفه ای یعنی اینکه لحنت امضا داشته باشه ، اینطوری بخوای حساب کنی فقط پاواراتی خواننده بود دیوید گیلمور و راجر واترز نقش چقندرو داشتن تو خوانندگی

ممکنه بهترین صدا رو هم داشته باشی ولی وقتی چیزی نمیتونی ازش در بیاری که منحصر بفرد باشه ارزش نداره

هنر خوانندگی رو درک نکردی دوست عزیز، چاوشی خواننده ی باس هست ، مگه هرکی صدای چپ کوک داشته باشه خوانندست
    ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 01-19-2015 در ساعت 10:41 PM

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MASOUD. نمایش پست ها
    بابا ما رفتیم با دوستم دخی بلند کنیم اون جلو نمیشه کاری کرد اون عقب بهتره دیگه مثه ادم نمیشینی
    همیشه میگن خانوما لطفا دکمه های جلو مانتو تون رو ببنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid7 نمایش پست ها
    دوست عزیز با تمسخر سطح خودتو نشون میدی.....همه میدونن محسن قدرت خواننده گی نداره ولی تن صداش دلنشینه و رو موسیقیش میشینه اون هایی هم که باید میپسندن....
    دوست عزیز شما قدرت خوانندگی رو تووی چی میبینی؟!!
    معمولا همه قدرت رو تووی اوج گرفتن میدونن ولی فاکتورهایی مثل حجم صدا، خوندن پایین(تنور)، کوک بودن، خارج نخوندن، کنترل و چرخش صدا و ...
    به نظر من شاید محسن چاوشی صداش اوج زیادی نداشته باشه ولی تووی بقیه موارد سطح نرمال یا بعضا بالاتری داره
    در مورد نوآوری و آهنگسازی که هیچ..

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط [M)SBH)] نمایش پست ها
    الی تو از کی تا حالا این همه خط تایپ میکردی برای یه نفر ..
    دلم برای اون روزاش تنگ شده بود شما ندیدین ولی ما دیدیم

صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 212930313233 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)