شما که زحمت کشیدین cd اورجینال تهیه کردین خب یه ایمیج از cd بگیرین بذارین هرکس دلش خواست با کیفیت دلخواهش ریپ کنه
شما که زحمت کشیدین cd اورجینال تهیه کردین خب یه ایمیج از cd بگیرین بذارین هرکس دلش خواست با کیفیت دلخواهش ریپ کنه
اولا به نظرم اين البوم نسبت به البوم قبل افت داشته،تركه احساس ارامش ميرزه به كله اين البوم.
دوما من كلا همه البومارو دان ميكنم و گوش ميدم.هركدوم خوشم اومد بيشتر گوش ميدم هركدوم نيومد ميزارم ارشيو باشه.يعني فن بازي و تعصب و مسخره بازي درنميارم.
ولي اين درست نيست اين خواننده ها رو با محسن مقايسه كنيد.من همين الانش فقط روزي ١٠ بار ترك كلنجارو گوش ميدم.و اگه وقت داشته باشم كله البومو.اينقدرم بيخودي بهترين البوم ٩٣ واسه خودتون انتخاب نكنيد كه واسه همه روشنه موفقيته پارو
و من الله توفيق
ویرایش توسط Sinjool : 01-20-2015 در ساعت 03:27 AM
چرا آخه همش با دید منفی نگاه میکنیم...نقد کردن فقط صرفا گفتن ایرادات نیست
گفتن حسن ها هم جز نقد به حساب میاد اما خب متاسفانه بسیاریمون عادت کردیم به این شیوه ..
صرف نظر از اینکه آلبوم خوبه یا بده ای کاش لااقل سعی کنیم نظرات شخصی و سلیقه ای مون را جوری بیان کنیم که جنبه توهین به خودش نگیره..برای این آلبوم و هر آلبوم موسیقی دیگه ای زحمت کشیده میشه این طوری نیست که یه شبه آلبوم را حاضر کنن بدن تو بازار. اما ما هر موقع آلبومی منتشر میشه میبینیم یه عده میان کل آلبوم را به یه ساعت نکشیده با بیرحمی تمام و با هدفی نامعلوم میشورن میذارن یه کنار و تا آلبوم بعدی یه نفر دیگه دوباره همین آش و...
نظرات را نگاه میکردم یکی گفته بود افکاری هیچ غلطی تو این آلبوم نکرده و چند تا ملودی ناقابل ساخته ...یکی دیگه که مشخص نیست خواسته شوخی کنه یا اقتضای سن کمش بوده با تمسخر گفته بود مگر احسان آهنگ هم میسازه یا نه ..که در جواب ایشون باید گفت بله احسان یک آهنگ ساز هم به شمار میره ...اگر زحمت بکشید سری به آثارش بزنید میبینید که علاوه بر آهنگ سازی های بسیار زیبا سابقه تنظیم کنندگی بعضی قطعات را نیز در آلبوم های قبلی در کارنامه خودش داره ..
ممر جان هم که ضمن احترامی که برای شخصش قائلم همیشه میان میگن آلبوم نکته ای نداشت یا چیز خاصی نداشت ..آخه مگه مساله ریاضیه که نکته داشته باشه ..یه مجموعه قطعات موسیقیه که در غالب یه آلبوم جمع آوری شده ..نباید که همیشه در هر آهنگی دنبال خلاقیت و نو آوری باشیم ...اینطوری به نظر من در درجه اول خودمون را فقط از شنیدن یه کار خوب اما به فرض تکراری محروم میکنیم ..با این طرز دیدمون چیزی عایدمون نمیشه
نکته ای که خیلی مهمه برای برتر بودن یک آهنگ خاص بدون در نظر گرفتن اصول موسیقی و وارد شدن به مقوله ی تئوری موسیقی احساسی هست که پس از شنیدن کار به شنونده دست میده، شاید در یک آهنگ خلاقیت نویی به کار نرفته باشه اما با شنیدنش حس خوبی به شنونده منتقل میشه و همین باعث میشه که اون کار طرفداران فراوانی داشته باشه
متاسفانه اغلب ما ها به این مساله توجه چندانی نمیکنیم و مدام صحبت از این میکنیم که کارای خواننده هامون به سمت تکرار پیش رفته و ....
یه مورد دیگه هم بهتره یادمون نره که احسان جز دسته خواننده های کلام محوره و در تمامی آلبوم های احسان همواره دیده شده تنظیم قطعات یه لول پایین تر از آهنگ و ترانه بوده .بنابراین اینقدر از تنظیم کارها ایراد نگیریم ...احسان اگر سعی میکرد مشکل تنظیم آهنگاش را حل میکرد الان جایگاهش خیلی خیلی بالاتر از این حرفها بود ..
ویرایش توسط peyman.2012 : 01-20-2015 در ساعت 04:27 AM
کسی میدونه این آلبوم توو چند تا بسته بندی پخش شده ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)