نوشته اصلی توسط 3fide بیشعور نباش خوب خوبه یا نه به خدا نميدونم يه دور بيشتر گوش ندادم دور ِ دوم ِ هنوز نرسيدم فينال گفتم كه 128 دان كن
meysamdall
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! به خدا نميدونم يه دور بيشتر گوش ندادم دور ِ دوم ِ هنوز نرسيدم فينال گفتم كه 128 دان كن ده دورم گوش کنی عمرا حالیت شه منو بگو از کی میپرسم
نوشته اصلی توسط 3fide ده دورم گوش کنی عمرا حالیت شه منو بگو از کی میپرسم خو ديگه چرا ميپرسي تقريبا مثه آلبوم قبليشه گوش دادي عاشقانه ها رو ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خو ديگه چرا ميپرسي تقريبا مثه آلبوم قبليشه گوش دادي عاشقانه ها رو ؟ اوهوم نیشتم ببند خنده نداشت
نوشته اصلی توسط 3fide اوهوم نیشتم ببند خنده نداشت خو دانلودش كن خوشت نيومد نياي گير بدي به من هاا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خو دانلودش كن خوشت نيومد نياي گير بدي به من هاا بازم.ببند فکتو
عشق 2
نوشته اصلی توسط 3fide بازم.ببند فکتو باو يه بار به يكي پيشنهاد داديم دانلود كنه يه آلبومي رو بعد خوشش نيومده بود اومده بود گير داده بود به من انگار كه مثلا من اون آلبوم رو توليد كردم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! باو يه بار به يكي پيشنهاد داديم دانلود كنه يه آلبومي رو بعد خوشش نيومده بود اومده بود گير داده بود به من انگار كه مثلا من اون آلبوم رو توليد كردم مشکل از تو.بوده حتما
یک و هشت خیلی زیباست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن