5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.
ترک5و8افتضاحه افتضاح![]()
5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.
ترک5و8افتضاحه افتضاح![]()
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
اوج جذابیت آلبوم واسم نوازندگی نیما رمضان تو تراک 2 بودارون خیلی خوب در آورده.. خوراکشه. آخرشم عالی بود
توی آلبوم کاوه یغمایی تازه ارون حسینی خودشو نشون میده
ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 01-19-2015 در ساعت 07:14 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مش کارشناس دوزاری که همش توی نت و فروم ول میگردن د اخه اگه اینا کارشناس بودن که کس چرخ نمیگشن بیخودهمش لب و دهن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من که از صبح دانلود کردم و تا الان گوش دادم ، نظر ندادم تا خوب بهش گوش کنم بعد نظرم رو بگم
به نظر من جای اشکالی برای آلبوم وجود نداره و خیلی خیلی آلبوم قشنگی هست ، فضای آهنگها خیلی خوبه و
این آلبوم هم مثل قبلی ها فوق العاده هست و بهترین آلبوم 1393 هست تا الان![]()
ویرایش توسط Saleh16 : 01-19-2015 در ساعت 09:52 PM
ملت همیشه در صحنه...هرچی بیشتر برمیگردم عقب به کارشناسی دوستان دارم ایمان میارم....بابا این اهنگسازها و تنظیم کننده کشکن ...اگه شما جاشون بودید البوم عالی میشد!!!! البته بعضی دوستان کارشناس که میگن احسان چیزی بارش نیست![]()
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !
اینهمه البوم تو دنیا دارن میسازن میفروشن برای عمه کارشناسا که نیست برای مردمه
اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !
دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)