صفحه 28 از 38 نخستنخست ... 182627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 271 به 280 از 377

موضوع: دانلود آلبوم جدید و شنیدنی احسان خواجه امیری بنام " پاییز ، تنهایی " | تمامی کاورها

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !

اینهمه البوم تو دنیا دارن میسازن میفروشن برای عمه کارشناسا که نیست برای مردمه

اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !

دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد
    باشه دوست عزیز ، شما درست میگی ...
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !

اینهمه البوم تو دنیا دارن میسازن میفروشن برای عمه کارشناسا که نیست برای مردمه

اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !

دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد
    اولا تو چرا به خودت میگیری؟؟؟! ثانیا یکی مثل تو دیگه نباید این حرف رو بزنه چون تنها چیزی که بلد نیستی احترام به سلایقه
    همون صدای عبدالمالکی می ارزه به صدتا خواننده ای که جرات زنده خوندن نداره
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

Moderator
    اگر شما درست میگی بگو من حالی شم

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن

نیمه فعال
    نه این البوم بدیه این جوری که دوستان میگن نه البوم چاووشی بهترین البوم .....همشون تو یه سطح بودن فقط تفاوت هایی تو نوع موسیقیشون هست.....هیچ نقطه ی روشنی تو موسیقی داخلی نیست...و اونایی که خواستشون نابودی موسیقی بود کاملا به هدفشون نزدیک شدن ...موسیقی اون ور هم که دیگه پیر شده و پویایی نداره... الکی خودمون و گول نزنیم بیاید از همین حداقل استفاده کنیم...این دوستان داخلی فقط کپی کننده ها و تکرار کننده های خوبی هستن ....و قابل مقایسه نیستن با اسطوره های موسیقی....یه ترک حبس ابی میرزید به همه ی البوم این دوستان...
    مارح وت یا رب زج هد جس

نیمه فعال
    چاووشی رو جا انداختی ..در سطح دورتری ازین دوستان نیست
    مارح وت یا رب زج هد جس

حرفه ای
    اگر شما درست میگی بگو من حالی شم

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن
    تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد....میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid7 نمایش پست ها
    چاووشی رو جا انداختی ..در سطح دورتری ازین دوستان نیست
    دیگه نیازی نمیبینم خودمو خسته کنم که چاوشیو ثابت کنم

حرفه ای
    این احسان صداش خوبه اما کاراش به دل من که نمیشینه...من طرف کسی نیستم اما احساس می کنم اصلا واسه کاراشون زحمت نمیکشن...حتی توانایش هم داشته باشن به خودشون زحمت نمیدن یه چیز خوب بسازن....فقط می خونن که واسه کنسرت کم نیارن....نه فقط این اکثر خواننده های ایران اینطورین....
    البته اینم باید گفت که مردم هرچی اینا بخونن به به چه چه می کنن وقتیم اینطور باشه خواننده اهمییت نمیده به کار...

نیمه فعال
    دیگه نیازی نمیبینم خودمو خسته کنم که چاوشیو ثابت کنم
    در سطح خودش ثابت شدست و از همه ی دوستان داخلی سرتر ....ولی اینی نیست که شما بتش کردین ...همین که به گوش مخاطب احترام میذاره دمش گرم ...ولی اونم نابغه نیست ...
    مارح وت یا رب زج هد جس

حرفه ای
    میگن لقب اقای صدا اول مال چاوشی بوده بعد رسیده به ابی

صفحه 28 از 38 نخستنخست ... 182627282930 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)