نوشته اصلی توسط MAHAK لذت نقاشی با نوید
mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط MrCrow به عشق تتلو ریش گذاشتم حالم داره از خودم به هم میخوره ولی چه کنم عشقه دیگه عشق کی از پشت لباستو میبنده منم مدتیه ریش گذاشتم... راضیم... فکر میکنم بهم میاد...
جدی رفتید؟ شب شده مام باس بریم؟
نوشته اصلی توسط pirana بکش بیرون... قلقلی چه خبر؟ دلم تنهاس ، دلگیرم ، همش حس میکنم دارم بدون عشق میمیرم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow دلم تنهاس ، دلگیرم ، همش حس میکنم دارم بدون عشق میمیرم هرکس که از حالم خبر داره... از شونه هام این بارُ برداره
نوشته اصلی توسط pirana هرکس که از حالم خبر داره... از شونه هام این بارُ برداره چقدر خدا ، خدا کنم دلش بلرزه گریه ی دلشکسته ها چقدر می ارزه
mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
به درجه ای از ناامیدی رسیدم که دیگه با کیریستی مک و جینا هیز الکسیز هم شاد نمیشم
alijoon13, iwarjo, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط MrCrow چقدر خدا ، خدا کنم دلش بلرزه گریه ی دلشکسته ها چقدر می ارزه تک و تنهایی و با پای پیاده... متاسفم برات ای دل ساده
نوشته اصلی توسط MrCrow به درجه ای از ناامیدی رسیدم که دیگه با کیریستی مک و جینا هیز الکسیز هم شاد نمیشم التا اوشن و نیکی بنز دوای درد توست
نوشته اصلی توسط pirana هرکس که از حالم خبر داره... از شونه هام این بارُ برداره بارت اگه آبدار نیست بده من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن