☁ ☁ ☁ ☁ ☁
' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , '
, ' , ' , ' 🙆' , ' , ' , ' ,
اينجا تهران
داره بارون میاد ما هم کسیونداریم از این جنگولک بازی های دو نفره زیر بارون انجام بدیم.
سگ تو روحت pmc✋
☁ ☁ ☁ ☁ ☁
, ' , ' , ' 🙆' , ' , ' , ' ,
اينجا تهران
داره بارون میاد ما هم کسیونداریم از این جنگولک بازی های دو نفره زیر بارون انجام بدیم.
سگ تو روحت pmc✋
به سلامتی گلنار که: همیشه پایس.. دنبال پولت نیس... پری.ود نمیشه... همیشه تو کف.ته... کارت شارژ نمیخواد... چو.س ناله نداره... آرایش نداره... یه رنگه... اسمشو روش نوشته... تمیزه... بو عطر میده.. خیانت نمیکنه... پلمپ شدس... کل تنتو پاک میکنه... غیر حموم خونه خودت جای دیگه نیس... رومخت نیس... موبایل و لاینو غیره ... نداره.. اهل رستوران نیس... از کسی دیگه حامله نمیشه بندازه پات... ایدز نداره... نیاز به کان.د.وم نداره..ولنتاین نداره... و هزاران مزیت دیگه... فقط یه مشکل داره.. م.م.ه نداره... م.م.ه... میفهمی.. م.م.ه نداره... اینه که باعث شده دخترا نسبت به گلنار سرتر بشن... از مسئولین کارخانه گلنار خواهشمندیم یه جفت م.م.ه سایز 75-80 هم به بسته بندی گلنار اضافه کنن تا ما خودکفا بشیم
دوستان یلداتون مبارک
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
بیاید یه یادی کنیم از اتی (الان میاد میگه کسی از من یادی نکرد)
کجایی اتی ؟؟؟ نیستی؟؟![]()
با عرض پوزش !
فقط خیلی ممنون- زیر حرف زور نمی روم و حرف حق هم من می زنم ! نمی تونم مثل بعضی ها چاپلوسی یه مدیر زپرتی سایتی را بکنم . ازش به به و چه چه کنم(حتی واسم گرون تمام بشه )
اینم فقط و فقط بخاطر وجود با ارزشی مثل دوستان گلی که در این تاپیک حضور دارن و ( می دونم بعضی ها که زیر آبی رفتن و از مدیری خودخواه تالار درخواست باز کردن یوزر من را کردن ) ، بسیار تشکر دارم و از صمیم قلب دوستتون دارم![]()
همه![]()
در راستای زیرنویس های جالب مجتبی...
![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)