نوشته اصلی توسط rebasss ینی باور کنم که دیگه مشکل کندی سایتو مشکل پست نصفه نیمه ارسال شدن سایت به کل برطرف شده؟ ما از وقتی یادمون میامد همیشه این مشکل بوده و هی اینا داشتن درستش میکردن ... تو زیاد جدی نگیر
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss یه روز سایت تعطیل شد کلی از ماجرای گلی عقب افتادیم اون عزیزانی که مثل من معتقدن به جای گلشیفته، "هانیه توسلی" باید میرفت خارج مـــ.مه ش رو در میاورد این پُست رو لایک کنن تا همدیگرو پیدا کنیم. اخ گلبم
123321, iwarjo, Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss
نیوشا هم میرفت بد نبود
123321, 8813222, iwarjo, Malware, marshall, mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss baghali baghali baghali dare.. دوستان ترجمه کنین بغلی بقالی بغلی دره :) ....... درست است عایا؟؟ یا که بقالی بغلی باقالی داره :)
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
نوشته اصلی توسط pirana نیوشا هم میرفت بد نبود عبضی هوس ران عمتم بگو بره
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana
نوشته اصلی توسط pirana نیوشا هم میرفت بد نبود ای کاش خواهرشم مثل این بود تو فکر کن شقایقشون ... عووووووووف ، کل ملت ایران از خود ارضایی میمردن
نوشته اصلی توسط Peyman ما از وقتی یادمون میامد همیشه این مشکل بوده و هی اینا داشتن درستش میکردن ... تو زیاد جدی نگیر بفرما ، تاییدش که شما باشی دیگه اون کور سوی امید هم به خاک سیاه نشست
alijoon13, Malware, nader70, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss گلشیفته رو ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ، ﺑﺬﺍﺭﯾﺪﺵ ﺯﯾﺮ ﺫﺭﻩﺑﯿﻦ ﺳــ.ﻮﺗﯿﻨﺶ ﺭﻭﺑﺎﺯﮐﻨﯿﺪ، ﻧـﻮﮎ ﺳﯿــﻨﺶ ﺭﻭ دیدید ؟!!! ﺧﺪﺍﮐﻨﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﻭﻧﻢ ﻏﻢ ﺗﻮ ﺩﻟﺘﻮﻥﻧﺒﺎﺷﻪ
alijoon13, mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط 8813222 بغلی بقالی بغلی دره :) ....... درست است عایا؟؟ یا که بقالی بغلی باقالی داره :) ظاهرن همه بلد هستن یکی بیاد اشتباه بگه من بهش درستشو بگم آموزش خصوصی در منزل
8813222, mojtaba00222, nader70, pirana
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن