یـه بچه تو اتوبوس شیر مادرشو نمیخوره مادرش میگه: اگه نخوری میدم این آقا بخوره
مادره 2،3 بار تکرار میکنه که یهو آقاهه میگه: خانم تورو خدا تصمیمتو بگیر من باید سه تا ایستگاه قبل پیاده میشدم!!!!!
یـه بچه تو اتوبوس شیر مادرشو نمیخوره مادرش میگه: اگه نخوری میدم این آقا بخوره
مادره 2،3 بار تکرار میکنه که یهو آقاهه میگه: خانم تورو خدا تصمیمتو بگیر من باید سه تا ایستگاه قبل پیاده میشدم!!!!!
شعر یک پسر به دوست دخترش:
ای ماچ تو بهترین سر آغازبی ماچ تو دکمه کی کنم بازای ناف تو همدم دهانمبعداز ممه ات زیر زبانمهم قله ی سرو خیز داری
هم دره ی گرم و لیز داریاز قله و ناف رهایی ام دهبا دره ات آشنایی ام دهیکباره دوپای خود هوا کناین سرو مرا به دره جا کن
داماد: آماده ای؟؟
عروس:نه میترسمداماد:نترس تا ده بشمار تموم میشهعروس :1-آه2-وای3-آخ4-آه5-اوف
6-جون7-فشاربده8-حال میده9-درنیار10-میشه تا هزار بشمارم؟؟؟
بچه به داداشش میگه فکر کنم مامان اینا دیشب نون خشک میخوردند . داداشه میگه چطور مگه ؟ بچه میگه اخه مامان میگفت تر خدا یه خورده خیسش کن .
به قزوینیه گفتند تحصیل کردی؟ گفت نه: اما محصل زیاد کردم.
دختری از معلم زیستش میپرسه چرا چشمای گاو خماره. معلم میگه اگه روزی سه وعده پستانهای تو را بمالند ولی نکوننت چشمای تو هم خماره میشه.
قیمت برنج امروز در بازار تغییر کرده . میگن خاطره کشیده پایین محسن رفته روش .
ختنه به زبان های زنده ی دنیا : ایتالیا : دولینو بورینو . هندوستان : دولاهه کوتاهه . ژاپن : دولیمیشی کوتاه میشی . عرب : الدودوله الساطوره . چین : دولچینا قیچینا . انگلیس : دولینگ اسمالینگ . روسیه : دودولف کوتولف
دختره به مامانش میگه , چی میشد منم مثل پسرا وسط پام یه بلبل داشتم ؟ مامانه میگه : تو وسط پاهات یه لونه داری که همه ی
بلبل ها واسش چه چه میزنن
دوش دیدم کفتری روی بام / ماده ای را دید و گفتا بقبقو / ماده اما با هزاران کبر و ناز / در جوابش گفت امشب نقنقو / بعد یک ساعت پشیمان گشت و رفت / پیش نر گفتا که اینک بقبقو ... / نر به گفتا که دیر شد دگر / شما ناز فرمودی و ما هم جغجغو
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)