صفحه 1568 از 3602 نخستنخست ... 56810681468151815581566156715681569157015781618166820682568 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 15,671 به 15,680 از 36012

موضوع: ☺ تاپیک شادی ☺ : جملات کوتاه + ترول + پیامک و سرگرمی + آپدیت

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nader70 نمایش پست ها
    کی میگه موسیقی مخالفه دینه؟ من با ذکر چند مثال ثابت میکنم این دو هیچ منافاتی ندارند! بینید: 1
    .خوشگلا باید برقصن: امر به معروف 2.اي قشنگتر از پَریا، تنها تو کوچه نَریا: نهی از منکر 3.دار و ندارمو بگیر، مال خودت، مال چشات: صدقه و انفاق
    4.آره تو محشری، از همه سری: ذکر 5.امشب دل من هوس رُطب کرده: روزه 6.آره خودم فداتم, فدای اون چشاتم: شهادت طلبی 7
    .یه امشب شب عشقهِ، همین امشبو داریم...: لیلة القدر .8منو کشتی، دوباره زنده کردی: معاد
    من برم دنباله كشفيات بعديم

2. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    یه کارت شارژ ایرانسل خریدم دادم به بابام میگم بابا واسم بخونش!
    بابام : سیزده ترلیاردو هفصد و بیست و سه ملیاردو هشتادو نه ملیونو!

4. 6 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    یارو : سلام اقا شارژ دو تومنی دارین؟
    فروشنده : بله
    یارو : چقدره؟

6. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    واکنش دخترا : شارژ ایرانسل
    ۱۰۰۰ تومانی : مرسی عزیزم (تو دلش خسییییس)
    ۲۰۰۰ تومانی : وای ممنون گلم
    ۵۰۰۰ تومانی : عزیز دلم واقعا ممنونتم دوست دارم
    ۱۰۰۰۰ تومانی : ممنون عشقم دلم برات تنگ شده کجا بیام ببینمت؟
    ۲۰۰۰۰ تومانی : دیگه هنوز هیچ پسری انقد خر نشده…

8. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    مورد داشتیم دختره تو گوگل سرچ کرده
    دانلود آهنگ پیشواز دختر خالم

10. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    مورد داشتیم زنه بدون اینکه بکوبه جایی پارک دوبل کرده،
    ازش تست دوپینگ گرفتن جوابش + بوده

12. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    ﻫﯿﺸﮑﯽ ﻫﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ
    .
    .
    .
    ﺣﺎﻻ ﺧﻮدم ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻤﻮﻧﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺘﺎ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ اﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﮐﻤﺎﻻﺗﻢ ﮐﻪ دارﻩ ﻫﺪر ﻣﯿﺮﻩ

14. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    اسمتو با ناخن روی سنگ حک میکنم
    .
    .
    .
    بعد اون سنگو میکوبم تو سرت تا بفهمی عشق چه دردی داره

16. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    بارون که هیچ
    .
    .
    .
    زیر فشار مستقیم شیلنگ آتش نشانی هم عمرا دیگه یادت نمیوفتم

18. 5 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    پسری جوان که یکی از مریدان شیفته شیوانا بود، چندین سال نزد استاد درس معرفت و عشق می آموخت. شیوانا نام او را “ابر نیمه تمام” گذاشته بود و به احترام استاد بقیه شاگردان نیز او را به همین اسم صدا می زدند.
    روزی پسر نزد شیوانا آمد و گفت دلباخته دختر آشپز مدرسه شده است و نمی داند چگونه عشقش را ابراز کند!؟
    شیوانا از “ابر نیمه تمام” پرسید:” چطور فهمیدی که عاشق شده ای؟!”
    پسر گفت:” هرجا می روم به یاد او هستم.
    وقتی می بینمش نفسم می گیرد و ضربان قلبم تند می شود.
    در مجموع احساس خوبی نسبت به او دارم و بر این باورم که می توانم بقیه عمرم را در کنار او زندگی کنم!”
    شیوانا گفت: ” اما پدر او آشپز مدرسه است و دخترک نیز مجبور است به پدرش در کار آشپزی کمک کند[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آیا تصور می کنی می توانی با کسی ازدواج کنی که برای بقیـه همکلاسی هایت غذا می پزد و ظرف های غذای آنها را تمیز می کند.”
    “ابرنیمه تمام” کمی در خود فرو رفت و بعد گفت:” به این موضوع فکر نکرده بودم. خوب این نقطه ضعف مهمی است که باید در نظر می گرفتم.”
    شیوانا تبسمی کرد و گفت:” پس بدان که عشق و احساس تو به این دختر هوسی زودگذر و التهابی گذرا بیش نیست و بی جهت خودت و او را بی حیثیت مکن!”
    دو هفته بعد “ابر نیمه تمام” نزد شیوانا آمد و گفت که نمی تواند فکر دختر آشپز را از سر بیرون کند. هر جا می رود او را می بیند و به هر چه فکر می کند اول و آخر فکرش به او ختم می شود.” شیوانا تبسمی کرد و گفت:” اما دخترک نصف صورتش زخم دارد و دستانش به خاطر کار، ضخیم و کلفت شده است. به راستی بد نیست که همسر تو فردی چنین زشت و خشن باشد. آیا به زیبایی نه چندان زیاد او فکر کرده ای! شاید علت این که تا الان تردید کرده ای و قدم پیش نگذاشته ای همین کم بودن زیبایی او باشد؟!” پسر کمی در خود فرو رفت و گفت:” حق با شماست استاد! این دخترک کمی هم پیر است و چند سال دیگر شکسته می شود. آن وقت من باید با یک مادربزرگ تا آخر عمر سر کنم!”
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تبسمی کرد و گفت:” پس بدان که عشق و احساس تو به این دختر هوسی زودگذر است و التهابی گذرا بیش نیست پس بی جهت خودت و او را بی حیثیت مکن!”
    پسرک راهش را کشید و رفت. یکی از شاگردان خطاب به شیوانا گفت که چرا بین عشق دو جوان شک و تردید می اندازید و مانع از جفت شدن آنها می شوید. شیوانا تبسمی کرد و پاسخ داد:” هوس لازمه جفت شدن دو نفر نیست. عشق لازم است و “ابر نیمه تمام” هنوز چیزهای دیگر را بیشتر از دختر آشپز دوست دارد.”
    یک ماه بعد خبر رسید که “ابر نیمه تمام” بی اعتنا به شیوانا و اندرزهای او درس و مشق را رها کرده است و نزد دختر آشپز رفته و او را به همسری خود انتخاب کرده است و چون شغلی نداشته است در کنار پدر همسر خود به عنوان کمک آشپز استخدام شده است.
    یکی از شاگردان نزد شیوانا آمد و در مقابل جمع به بدگویی “ابر نیمه تمام” پرداخت و گفت: ” این پسر حرمت استاد و مدرسه را زیر پا گذاشته است و به جای آموختن عشق و معرفت در حضور شما به سراغ آشپزی رفته است. جا دارد او را به خاطر این بی حرمتی به مرام عشق و معرفت از مدرسه بیرون کنید؟!”
    شیوانا تبسمی کرد و گفت:”دیگر کسی حق ندارد به کمک آشپز جدید مدرسه “ابر نیمه تمام” بگوید. از این پس نام او “تمام آسمان” است. اگر من از این به بعد در مدرسه نبودم سوالات خود در مورد عشق و معرفت را از “تمام آسمان” بپرسید. همه این درس و معرفت برای این است که به مرحله و درک “تمام آسمان ” برسید. او اکنون معنای عملی و واقعی عشق را در رفتار و کردار خود نشان داده است.”

20. 6 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1568 از 3602 نخستنخست ... 56810681468151815581566156715681569157015781618166820682568 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع