یعنی هر جور حساب میکنم با این حجم از بیشعوری تو کشور وقتی به ما میگن جهان سوم ، به بقیه کشورای جهان سوم توهین کردن
یعنی هر جور حساب میکنم با این حجم از بیشعوری تو کشور وقتی به ما میگن جهان سوم ، به بقیه کشورای جهان سوم توهین کردن
فرض کنین اعتمادی که آدما بهتون دارن سرمایهایه که تو بانک دارین. همیشه سعی کنین از سودش خرج کنین نه از اصل پول.
خطرناکتر از کسایی که تظاهر به روشنفکری می کنن، کسایی ان که فکر می کنن خیلی روانشناسن!
ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﯾﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻬﺶ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺗﻘﻠﺐ ﮐﻨﻪ !
. ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﺍﺩ،
ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﭘﺎ ﺷﺪ ﻭﺭﻗﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﭘﺨﺶ ﮐﺮﺩ![]()
من اگه خدای نکرده ، بلا به دور ، گوش شیطون کر یه روز خواستم ازدواج کنم ؛ روز قبلش هارد کامپیوترمو با گوشیامو با فلشامو کلا هرچی که خطری هست رو اول به تعداد عدد آووگادرو فرمت میکنم بعد می برم طی یک مراسم کاملا محرمانه آتیش میزنم خاکسترشم میبرم یک روز بارونی بالای قله ی دماوند میسپرم به دست باد !
کاره دیگه یهو دیدی یه فناوری کشف شد اطلاعاتو برگردوند ، شانس که نداریم![]()
دوستم تازه ازدواج کرده ، یه ماه بعد از عروسی بچش بدنیا اومد . بهش میگم جریان چیه؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.میگه : کار خداست دیگه ، اگه بخواد بده یه جوری میده که همه تو حکمتش بمونن (!!)![]()
فرق آقایون و خانومها :
آقایون وقتی پولدار میشن شیطون میشن خانمها وقتی شیطون میشن پولدار میشن . . . . . . . . .
بحث خیلی سنگین بود کمرم شکست
عبید زاکانی را پرسیدند، زن چگونه موجودی است ؟
گفت : موجود غریبیست ! چون او را بگ.ایی تو را عاشق شود و چون او را عاشق شوی تو را بگ.اید .
خودت ى فكرى بحال سنگينى جمله كن![]()
نام سال 94 لو رفت با توجه به پاره شدن مردم به دلیل تورم وگرانی سال آینده سال
جراحت ملی وپانسمان اسل.امی
نام گرفت
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)