نوشته اصلی توسط rebasss بوسیدمش ، بوسیدمش ، بوسیدمش از دور ... فدااا نکته ظریفی بود هر شب کتکش زدی ؟ کتکش زدی؟ کتکش زدی؟ زنده باشی
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rezaartist بیا قم حالا میدم شیرینی هم یعنی به همین دلیل اسم خر میگن بهش همین شیرینی و اینا ؟ به به یه همشهری پیدا شد
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman موز بزن تا گلنار از کنارت تکون نخوره موز که اگه میتونست کمر خودشو صاف میکرد
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ترجمه پلییییز شیخ ـمان فِیک از آب درآمدندی...
نوشته اصلی توسط rebasss خودم دوشنبه دارم میرم تهران ، حیف که آتی خودش تهران نیس من که کرجم... زنگ بزن
نوشته اصلی توسط rezaartist نه بعضیاشون خوب گوشتایی هستن خصوصا طل.به های تازه کار . اونا رو شیخ شیوخ اعظم میبره زیر زمین حو..زه ازشون آزمون عملی میگیره خوب وارد هستیا
نوشته اصلی توسط Peyman عملیشو رو عمت انجام بده فیلم اموزش تصویریشو اپلود کن اتفاقا میخوام 2واحد کارگاه واسه خودت بذارم... باشد که پاس شوی
نوشته اصلی توسط rebasss فعلا وقتش پره ، تو کلاسای من ثبت نام کرده ، تو کلاساتا بزار بعد از دوره آموزشی من که بِش فشار نیاد یه وقت درسا رو با هم قاطی نکنه پ.ن کلا شوخو ، پیمان آقا من همین یه ترم بیشتر در خدمتتون نیستم... نوبتتُ میدی به من؟ پیمان چش مایی
عزیز مرسی از همکاری ، دقت کن که همه کلمات مورد دار رو خود سانسوری بکنی حتما
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow چرا گلم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن