نوشته اصلی توسط Peyman بالاخره اهواز یا گلستان ؟؟؟ از تهران تا اهواز چقدر راهه ؟؟؟ شمارت رو ندارم که زنگ بزنم اهواز... گلستان... حدود 1000 کیلومتر... اندکی کمتر تو بیا شماره هم میدم بهت
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط پَسیا ریش تو قابلیت گره خوردن پیدا میکنه،البته اگه خودتو به جایی گره نزنی ریش خوب نیست ... ریش دوست ندارم ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اهواز... گلستان... حدود 1000 کیلومتر... اندکی کمتر تو بیا شماره هم میدم بهت ساعت بگو بهم ... من وسط جاده نت از کجا گیر بیارم که شمارتو بگیرم ؟
یه نقاشی دیگه کشیدم .. میخواستم بذارم اینستا ... ولی میشه 4 تا پشت سر هم ، بیخیال شدم
8813222, alijoon13, iman, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Lost Queen مورتال کمبات البته پدران قدیم ....
نوشته اصلی توسط Peyman ساعت بگو بهم ... من وسط جاده نت از کجا گیر بیارم که شمارتو بگیرم ؟ تو هر ساعتی اومدی قدمت رو چشم من اومدی گلستان کافی نت هست... پ.خ. میکنم واست
نوشته اصلی توسط pirana تو هر ساعتی اومدی قدمت رو چشم من اومدی گلستان کافی نت هست... پ.خ. میکنم واست مجلس بی ریاست ... همینجا بگو میگم ساعت بگو ببینم چقدر طول میکشه
نوشته اصلی توسط Peyman ریش خوب نیست ... ریش دوست ندارم ... برو بابا
نوشته اصلی توسط pirana تو هر ساعتی اومدی قدمت رو چشم من اومدی گلستان کافی نت هست... پ.خ. میکنم واست گلستان چرا؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن