دقت کن به تعداد تب های باز کروم![]()
دقت کن به تعداد تب های باز کروم![]()
لقمان رو گفتند ادب از که آموختى؟
گفت:از بی ادبان
گفتند:بی ادبان؟؟؟؟؟؟!!!!!
گفت:هر عملی که از ایشان به نظرم ناشایست آمد از انجام آن پرهیز نمودم
گفتند:چه عجب!!!!؟؟؟!!؟؟؟؟!!!!!!
گفت:شق شه میشه سه وجب!!![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره استاتوس گذاشته:
من عاشق تو ام و تو عاشق اونی و اون عاشق من است!
تقدیر تلخیست!
اگه اشتباه نکنم یکی این وسط همجنس بازه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا خدایی دمتون گرم.من بدجور تو فازه دپ بودم
نشستم 20 یا 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم،فازم عوض شد،الآن میخوام خودکشی کنمنه شوخی کردم خیلی باحال بود
دمتون گرم مخصوصا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که ترکونده.
فقط شرمنده اصن حواسم نبود یادم رفت هر پستی رو که خوندم تشکر رو بزنمببخشید در هرصورت
ولی حتما ادامه بدین خیلی خووبه![]()
خانم ها
پنجشنبه ولادت حضرت معصومه و روز دختره خانوم هایی که ادعای دختر بودن دارن یه نامه از پزشکی قانونی مبنی بر دختر بودنشون بیارن تبریکشونُ بگیرن برن از بنده
عرض دیگه ای ندارم من الله توفیق
روزی حضرت عمام در حیاط منزلشان بر درختی تکیه دادند که ناگه شاخه ایی در تنشان فرو رفت :((((
فروتنی از صفات حسنه آن بزرگوار بود:)))))
عـاغـا امـروز دوست دخترم برگشته بهم میگه چجوری "ج||ق" میزنی؟
گفتم به روش بنیامینی ...
گفت ینی چجوری ؟
گفتم ینی :
چشمامو رو هم میزارمو ...
تو رو بیادم میارمو ...
وقتی با صابون گلنارمووووووو ...
تو رو بیادم میارموووووووو ...
ما دو هفتس موتور خونه خرابه و هربار ميريم حموم بصورت اتوماتيك به چالش آب يخ دعوت ميشيم اجبارا.فكر كنم ركورد دار هستم!!!
داشتم دوز دخترمو میکردم بش گفتم سوسول نباش عر نزن!!!الان زنا و دخترای غزه دسته بیل داره میره تو کیونشون از دست این صهیونیست های مادر ج||نده اخ نمیگن!!اونم قانع شد!!گفت پس یکم چربش کن و یواش بزار!!![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)