نوشته اصلی توسط Peyman اصن یه درصد فکرشم نمیکردم اینقدر حساس باشی حالا من با این اشکها چه کنم امشب؟
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, Shahin
نوشته اصلی توسط Peyman همینو گفتم دیگه در اینجا منظور از "همینو بگو" همان "تایید میشود" است
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen پیمان؟ نه به جمله ی اولت نه به دومت خداییش از تو که ندیدم ولی از خیلی از دخترای دانشگاه سوتی نگارشی دیدم ... روی همون حساب گفتم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Peyman خداییش از تو که ندیدم ولی از خیلی از دخترای دانشگاه سوتی نگارشی دیدم ... روی همون حساب گفتم منو با دخترای یونی مقایسه میکنی؟
نوشته اصلی توسط Lost Queen حالا من با این اشکها چه کنم امشب؟ راز و نیاز ... دعا ... مناجات .... حالت عرفانیه ، حسابی جواب میده
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo ای بابا گشنه مون شد دوباره خوبه صحبت راجع به نون پنير بود نه چلوكباب نوشته اصلی توسط Peyman اره شما مرفه بی درد تشریف دارین ...من به خاطر معدم معمولا شبا شام نمیخورم یا سبک میخورم .... ولی شام گرسنه باشم از ترکیبات مشتقات سیب زمینی و پنیر پیتزا استفاده میکنم .... یا مثلا خیلی حوصله داشته باشم یه پیتزا میزنم ... دخي هم عاشق سيب زميني و پنير پيتزاس نوشته اصلی توسط Lost Queen نه والا من اینو همیشه مادر بزرگم میگه ولی بین سبزی و ماستش دو به شک ـم نقش" من اينو "در اين جمله چيست ؟
نوشته اصلی توسط Lost Queen منو با دخترای یونی مقایسه میکنی؟ شما که الگویی ... دخترای دانشگاه رو باهات مقایسه کردم ... ( گند زدم نمیدونم چطوری باید جمعش کنم )
Malware, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m نقش" من اينو "در اين جمله چيست ؟ یعنی من این ضرب المثل رو دیگه
نوشته اصلی توسط Peyman شما که الگویی ... دخترای دانشگاه رو باهات مقایسه کردم ... ( گند زدم نمیدونم چطوری باید جمعش کنم ) خوبه که میدونی
نوشته اصلی توسط Lost Queen یعنی من این ضرب المثل رو دیگه آتي جونم معنيش كه پر واضح بود جمله بنديت جالب بود نفس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن