نوشته اصلی توسط Lost Queen چه عجب داشتم چلوندنی رو میچلوندمش دیه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط pirana میگن آه مظلوم گیراس... جواب منم ازش بگیر تا آه ـش نکردم نیازی نیست ما ازش جواب پس بگیریم رفته انجیر خورده !!!تا صبح خط شوش مولوی کار میکنه!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss داشتم چلوندنی رو میچلوندمش دیه اي جان جاي ما خالي من كه دلم براي بچه كوچيك ضعف ميره
نوشته اصلی توسط rebasss داشتم چلوندنی رو میچلوندمش دیه تهنا تهنا؟ جایِ من لیسش زدی؟
نوشته اصلی توسط tandis_m دختر من كوچولوئه عیب نداره ... بالاخره بزرگ میشه ... تو فکر کن ... وقتی بیاد اینجا برای خودتون هم خوبه ... اونوقت موقع های بیکاری نمیره دور دور کنه ... میاد درمورد اسپم هایی که اینجا داده حرف میزنه نوشته اصلی توسط rebasss یا الله ؛ ما تشریفمونو آوردیم ... صاب تشریف باشین نوشته اصلی توسط pirana نگو نکبت هوس موشک پرانی کردم مراقب باش نزنن توی برجکت
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo اینکه میگی تا صبح باید تو دستشویی بشینم سرت نیومده تا اشکت دراد... پیمان منو در غم خودت شریک بدون... مدیونی کاری باشه به من نگی رفیق
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman پیغام رمزدار اینستات رو باز کن مردک
پیمان؟ این شد یه مردِ متشخص برایِ آواتارت؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اي جان جاي ما خالي من كه دلم براي بچه كوچيك ضعف ميره جاتون خالی نوشته اصلی توسط Lost Queen تهنا تهنا؟ جایِ من لیسش زدی؟ بوسیدمش ، بوسیدمش ، بوسیدمش خیلی زیاد
شیخ گوشه نشینی نکن ، بیا منبر رو دستت بگیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن