نوشته اصلی توسط tandis_m نويد فقط اومد يه پست گذاشت جیره بندی کردن واسم
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana روزا میبندنم به تخت که ترک کنم... شبا هواخوری میدن بهم خدمتتون میرسم هم روزا رو تخت میخوری هم شبا تو هوا مرسی توانایی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana الهی الان حالت چطوره؟ خوب نیستم فکر کن 20 روز بیمارستان با زانوی خراب فقط چاوشی گوش کنی
شیخ یه دعایی واسه من ینویس ...
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MrCrow هم روزا رو تخت میخوری هم شبا تو هوا مرسی توانایی آره دیگه... ما چیز خورده ی این روزگاریم...
نوشته اصلی توسط pirana آره دیگه... ما چیز خورده ی این روزگاریم... نوش جونت تو نخوری کی بخوره جون بخوری
نوشته اصلی توسط MrCrow خوب نیستم فکر کن 20 روز بیمارستان با زانوی خراب فقط چاوشی گوش کنی لنتی یه شماره ای به ما بده سراغتو بگیریم بیایم دیدنت واست کمپوت بیاریم
نوشته اصلی توسط pirana لنتی یه شماره ای به ما بده سراغتو بگیریم بیایم دیدنت واست کمپوت بیاریم بدون ملاقاتی فقط داداشم میومد ای کاش رنج آخر داشت بیکسی و تنهایی
نوشته اصلی توسط MrCrow نوش جونت تو نخوری کی بخوره جون بخوری من نخورم تو میخوری دیگه... نذار به همه بگم انثدر زانو زدی خوردی که به این وضع افتادی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن