نوشته اصلی توسط rebasss حسین دقیق امار بگیر همون دو نفر حتما باشنا ، میخوام واسه شیخ یه سورپرایز بخاطر موندنی بسازم حتما... گفتم چند روز برن مرخصی که کامل ریکاوری بشن واسه این سورپرایز
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss حسین دقیق امار بگیر همون دو نفر حتما باشنا ، میخوام واسه شیخ یه سورپرایز بخاطر موندنی بسازم الکی دلتو صابون نزن من وقتم پره خودت با نوید برو بلکه انتقامه نظام رو بگیرید
Malware, MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اون خودش بلده احتیاجی به من نیس دیگه خود دانیاندرزو میدادی بد نبود
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از اول تو این بحث رو شروع کردی.. ته دلت مونده بری مکه بعدشم من ایجنت صابرم.. فقط میخوام یکی رو بفرستم باهاش بره
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss به نوید رکب بزنین ، بگین تو فرودگاه جده یه ماشینایی هست که عامریکا نداره همینو بگین کافیه ، کـــ.ون که سهله ، نوید واسه ماشین سرشم میده تو قم هم ماشین زیاده ها
نوشته اصلی توسط rebasss به نوید رکب بزنین ، بگین تو فرودگاه جده یه ماشینایی هست که عامریکا نداره همینو بگین کافیه ، کـــ.ون که سهله ، نوید واسه ماشین سرشم میده واقعا هم این ماشینا تو امریکا پیدا نمیشه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 الکی دلتو صابون نزن من وقتم پره خودت با نوید برو بلکه انتقامه نظام رو بگیرید نوید رو با شورت پاره دیپورت میکنن از فرودگاه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیگه خود دانیاندرزو میدادی بد نبود صابر هم هست دیگه دو تا کاربلد داری با خودت میبری قصه ات نباشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شیخ که جا زد... باید شورتشو بگیریم بریم تو عمود اینجایی به شیخ چندتا پیشنهاد شیخه بده ، به عشق شیخه ها میاد بوگو عمه نویدم هست
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 صابر هم هست دیگه دو تا کاربلد داری با خودت میبری قصه ات نباشه همین دیگه.. 2 به 2 میفرستمشون به سمت حریف قدر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن