[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
شنبه روز بدی بود!روز بی حوصلگی،وقت خوبی که میشد،غزلی تازه بگــــیظهر یکشنبه من ،جدول نیمه تموم،همه خونه هاش سیاه،توی خونه جغدشومصفحه کهنه یادداشتای من، گفت:دوشنبه روز میلاد منه!اما شعر تو میگه که چشم من،تو نخ ابره که بارون بزنهآخ! اگه بارون بزنهآخ!اگه بارون بزنه.غروب سه شنبــــــــــه خاکستری بــــودهمه انگــــــــــار نوک کوه رفته بـــودنبه خودم هی زدم از اینجـــــــــــا بــــرو!اما موش خورده شناسنــــــــــــامه من!عصر چارشنبه من!عصر خوشبختی مافصل گندیدن مـــــــنفصل جون سختی ماروز پنجشنبه اومد،مثه سقاهک پیـــــــررو نوکش یه چیکــــــــــــــــــــــ ــــــه آبگفت به من بگیر!بگیر!جمعه حرف تازه ای برام نداشت .هر چی بود پیشتر ازینها گفته بود!
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بی بلا
این لینک رو میتونی باز کنی؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)