نسل ما باگ خلقته ، نه دين داره نه بى دينه ، نه خوشبخته نه بدبخت ، نه راضى نه ناراضى ، نه سازشگر نه عصيانگر ، خنثى ترين نسل تاريخيم
نسل ما باگ خلقته ، نه دين داره نه بى دينه ، نه خوشبخته نه بدبخت ، نه راضى نه ناراضى ، نه سازشگر نه عصيانگر ، خنثى ترين نسل تاريخيم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فک نکنم دیده شده باشه دوباره میذارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی
.
.
.
.
.
.
.
ک
نمونه ای از دیالوگهای سریالهای صدا و سیما در خانواده های مؤمن و شاد و نورانی :
پدر : پسرم کجا انشاالله ؟
پسر : با اجازه با بچه های مسجد میریم فوتبال آقا جون
پدر : پیر شی پسرم فقط فردا یادت باشه این ریسه ها رو باهم ببندیم جلوی در آخه بهمن ماه نزدیکه
پسر: چشم آقا جون
پدر: انشاالله ریسه های عروسیتو ببندیم
پسر : خدا از دهنتون بشنوه آقا جون ها ها ها ها ها ها ها ها
پدر : برو پدر صلواتی ها ها ها ها ها ها ها هاها ها ها ها ها هی هی هی هی
مادر (از توی آشپزخونه) : پدر و پسر خوب باهم گل میگن و گل میشنوید :| :| :|
:|
ویرایش توسط Gharibeashena : 09-15-2014 در ساعت 09:26 AM
سه تا موش آبادانی داشتن برا هم لاف میزدن
اولی : من با فنر تله موش ورزش میکنم
دومی : مرگ موش مزه عرق منو میده
سومی گوشیش زنگ میخوره میگه الان میام
پرسیدن کی بود؟ میگه دوستام بودن گربه آوردن بکنیم....
بــــه بــعــضــیــام بــایــد گــفــتـــ: عــزیــزم بــــی شــعــوریــتـــ ذاتــیــه!!؟؟
یــــا خــودتــم در ایــــن راســتــا تــــلاش مــــی کــنــی…؟!!
ویرایش توسط Gharibeashena : 09-15-2014 در ساعت 09:24 AM
حالا خوبه من هر کی هر پستی تو هر جا میذاره من تشکرو میزنم براش اینو میگی اون وقت به کسی که تعداد تشکراش صفره نمیگی
همیشه همه چی بر عکسه
در ضمن اینم انکار نمیکنم که دوست ندارم کسی تشکر کنه خوشحال نمیشم به همین دلیل برای همه تا جایی که بتونم تشکرو میزنم![]()
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)