نوشته اصلی توسط pirana خوش بگذره... داری تبخیر میشی نه؟ اونجا از اهوازم گرمترِ اره دارم خفه میشم به خدا با این وضعِ ریه م شب میرم اهواز خیابونِ نادری
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط Lost Queen اره دارم خفه میشم به خدا با این وضعِ ریه م شب میرم اهواز خیابونِ نادری خب مجبور بودی بیای؟ کدوم هتل؟
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط pirana میخواستم ببینم عینک قدرت داداش کایکو چه میکنه حالا اینا به کنار حواست هست آرمین و حسین و پیمان اصلا شهامت علنی کردن نتیجه ـشونُ نداشتن؟ فقط تفننی کارا شهامت داشتن بقیه اگه مثل ما بودن همه اعلام میکردن خیالت راحت اونا بدترن ، وضع خرابا
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
cherry, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, sooheilii
نوشته اصلی توسط pirana خب مجبور بودی بیای؟ کدوم هتل؟ اره نبودم مرض نداشتم که بیام هتل نیست خونه ی یکی از همکاراست
نوشته اصلی توسط pirana صرفا برای پوریا حیف الان حوصله ندارم وگرنه تا 100 واست میاوردم. نوشته اصلی توسط rebasss چه تقلبی کردی یهو از این وضعیت وخیم در اومدی؟ مونیتور لپتاپم براقه و زاویه دیدشم یه خورده محدوده. به همین دلیل وقتی یه خورده ببرمش بالا و از پایین بهش نگاه کنم اون رنگی که متفاوته خودشو نشون میده.
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss فقط تفننی کارا شهامت داشتن بقیه اگه مثل ما بودن همه اعلام میکردن خیالت راحت اونا بدترن ، وضع خرابا زیر 11ـیا
cherry, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط Lost Queen اره نبودم مرض نداشتم که بیام هتل نیست خونه ی یکی از همکاراست اینهمه نرفتی سر کار این یه پروژه رو هم نمیومدی خوش بگذره...
نوشته اصلی توسط Malware مونیتور لپتاپم براقه و زاویه دیدشم یه خورده محدوده. به همین دلیل وقتی یه خورده ببرمش بالا و از پایین بهش نگاه کنم اون رنگی که متفاوته خودشو نشون میده. اَی لَنَتی
نوشته اصلی توسط pirana اینهمه نرفتی سر کار این یه پروژه رو هم نمیومدی خوش بگذره... ........................................ خوش میگذره به نظرت؟
نوشته اصلی توسط Malware اولین بار 12 شدم! 11-15 به جــ.ق زدنت ادامه بده ديگه كور شدي كار از كار گذشته به لذتت ادامه بده بگین کجاست منم برم ببینم چقد وضعم خرابه
cherry, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن