نوشته اصلی توسط tandis_m منم برم شام بذارم وی عامو صب کن ای ناهارو از ای گلو بره پایینو بعد
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m شوخي شوخي دارم مادر زن ميشماااااااااااااا زوده بابا ... 17 18 سال که سن ازدواج و این حرفا نیست
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 خبری نیس دارن میدن دیگه مریدایی که شیخ ـشون تو باشی بایدم راه خودتو ادامه بدن
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 به نظرت دارن به کی میدن؟؟؟ به من دیگه غلط کردی دیگه سوتی رو دادی تمام
نوشته اصلی توسط pirana دیگه مریدایی که شیخ ـشون تو باشی بایدم راه خودتو ادامه بدن این معنای شیخ رو مثکه حالیش نیسنوید توجیهش کن
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مریدان پیرو راه شیخ هستن.. حالا دیگه تجزیه و تحلیلش با خودت احسنت... تحلیل گر خوبی هستی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نخیر سیستم اموزشی ما فرق میکنه دیگه ریدی آبم قطعه ننداز گردن این و اون
نوشته اصلی توسط pirana احسنت... تحلیل گر خوبی هستی از این کارشناس دوزاریو شبکه خبر دار.... کارشناس ارشد مسائل یمن.. میخوام بدونم قبل اینکه یمن جنگ بشه یارو چه گهی میخورده.. کارشناس ارشد مسائل یمن
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این معنای شیخ رو مثکه حالیش نیسنوید توجیهش کن کردم... داره هضمش میکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از این کارشناس دوزاریو شبکه خبر دار.... کارشناس ارشد مسائل یمن.. میخوام بدونم قبل اینکه یمن جنگ بشه یارو چه گهی میخورده.. کارشناس ارشد مسائل یمن گوه سرکه نمکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن