خدا انسان راباخوردن یک سیب به زمین تبعید کرد ولي انسان باکشیدن دوسیب به اسمان بازخواهد گشت.قلیونیاش صلوااااات !
خدا انسان راباخوردن یک سیب به زمین تبعید کرد ولي انسان باکشیدن دوسیب به اسمان بازخواهد گشت.قلیونیاش صلوااااات !
چی میشد بانوان بیوه و مطلقه ی ایران هم مثل بانوان هندی با داشتن یا نداشتن خال پیشونی مشخص میشدن؟؟.........والا آدم هدفمندتر میرفتیم تو خیابون...
بیچاره دانشجوهای پزشکی...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از این ب بعد 2 واحد خارج کردن لامپ هم باید پاس کنن!!!! :))))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+100wat
ﻻﻣﭗ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﺳﻮﺧﺘﻪ
رفتم لامپ بخرم گفتم:
عاﻗﺎ ﻟﻄﻔﺎ ﯾﻪ ﻻﻣﭗ 200 ﺑﺪﯾﻦ
ﺍﮔﻪ ﺯﺣﻤﺘﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺗﻮ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﻣﺸﮑﯽ |:
طرف بد جور چپ چپ نگام کرد
ﺣﺎﻻ ﯾﺎﺭﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻻﻣﭙﻮ ﺩﺍﺭﻡ میبرﻡ ﺑﮑﻨﻢ ﺗﻮ ﮐﻮﻧﻢ|:
بازم خدا رو شکر زنه فکر مهتابی نزده به کله ش|:
خرید لامپ از کاندوم و صابون گلنار سخت تر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم شب خواستگاری پسره از دختره پرسیده قبل از من با کسی بودی
دختره به لامپ خیره شده و توو افق محو شده
کادوی ولنتاین امسال چیست
.
.
.
.
.
.
.لامپ 100
لامپ شمعی
لامپ کم مصرف
لامپ هالوژن
لامپ مدادی
وبا کلاس ترین و پر فروش ترین لامپ. مهتابی
و من الله توفیق
کشورایی که رییس جمهور زن دارن تو روزای پریودشون تعطیل رسمی برقرار میشه؟
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﻬﺮﻭﺯ ﻭﺛﻮﻕ :ﺍﻭﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻪ ﮎ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﭼﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮔﻔﺖ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﻻمپتو ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻢ![]()
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﻧﮏ ﻣ/ﻤﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺭﻭ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﮐﻨﻢ ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺜﻼ ﺳﭙﺮﺩﻩ 1 ﺳﺎﻟﻪ
ﻣ/ﻤﻪ 60 ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ 80 ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﯿﺪﻡ
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻨﻮﺍﻝ
ﻫﺮ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﻨﻪ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﯿﻢ
ﻣ/ﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﻣﺎﺳﺖ...
باهوشاجواب بدن؟؟
فرق بين اينكه
١-يه كان/دوم پاره بشه؟؟
٢-يه چترنجات پاره بشه؟؟
چيه؟؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)