ﯾﻪ ﺷﺍﺭﮊ 5 ﺗﻮﻣﻨﯽ ﺑﺨﺮﯾﺪ!!!!
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﺭﻣﺰﺷﻮ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ
ﺍﻣﺸﺐ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯿﺸﻨﻮی
به کسی هم که دوسش داری میرسی
ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﺸﺪ ..
ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﯿﺒﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ
ﯾﻪ ﺷﺍﺭﮊ 5 ﺗﻮﻣﻨﯽ ﺑﺨﺮﯾﺪ!!!!
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﺭﻣﺰﺷﻮ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ
ﺍﻣﺸﺐ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯿﺸﻨﻮی
به کسی هم که دوسش داری میرسی
ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﺸﺪ ..
ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﯿﺒﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
به سلامتی دختری که ...
ولش کن
دخترا همینجوری زبونشون دو متره
،
،
،
چه برسه بخوای تحویلشونم بگیری...
سلامتی پسرا...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
من اگه خانوم بودم جدی جدی روم نمیشد دیگه برم لامپ بخرم :v
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب با موتور داشتم میچرخیدم
دیدم یه دختر داره دست تکون میده
اومدم کنار دیدم پشتم سوار شد
بعد یهو منو بوس کرد
بهش گفتم عاشقم شدی ؟
گفت وای داشتی میومدی لامپ موتورت خیلی پور نور بود عجقم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلید پریز اتاقتو بزنی دختر همسایه روشن نشه صلوات !
دختره زنگ زده همین با ذوق میگه: کلیپ اون خانمه که لامپ به دنیا آورده رو دیدی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگه کار از داعش و آمریکا گذشته![]()
مورد داشتیم دختره قدس با لامپای خونوشن نمیرسیده ،لامپ تصویر تلویزیون رو در آورده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا موندن ببرنش بیمارستان یا نمایندگی سامسونگ
بدن تو ،
پهناورترین سرزمین
برای غریبی های من است ،
ای پناه بی کسی هایم
به این غریبه ی 18سانتی
پناهندگی میدهی ؟...![]()
رفیقم ازم پرسید تا حالا شده بابات نوازشت کنه یا باهات بازی کنه... گفتم آره وقتی هنوز توی تخمش بودم![]()
اگه دستت رو کنی تو توالت و مشت مشت گوه بخوری ، باز بعضی ها میپرن وسط که ثابت کنند اونا بهتر گوه میخورن...![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)