سه چیز در دنیا هیچوقت تموم نمیشه
.
۱- خیانت دوس دختر ارمین!
۲- عکس انداختن تتلو با رکابی ….!
۳- حریم سلطان…….!
سه چیز در دنیا هیچوقت تموم نمیشه
.
۱- خیانت دوس دختر ارمین!
۲- عکس انداختن تتلو با رکابی ….!
۳- حریم سلطان…….!
مورد داشتیم دختره برای مصاحبه کاری اومده بودش شرکت
تو قسمت مهارت های کاری فرم استخدام نوشته بود
رانندگی…….:-) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین این آنجلینا و بردپیت از آخر شروع کردن به اول
اول بچه دار شدن….رفتن زیر یه سقف….بعد باهم زندگی کردن…حالاهم که ازدواج کردن…احتمالا بعدش میخوان باهم دوس شن بعدشم باهم آشنا شن
لذتی که در پس گردنی زدن به بچه های تخس مهمونا دور از چشم والدینشون هست.
در قتل عمد نیست…..
فقط تو ایرانه که بیست سال درس میخونی ولی موقع استخدام از کتاب توضیح المسائل سوال میاد !
از مربی بدنسازی پرسیدم: با کدوم دستگاه بیشتر کار کنم تا دخترها عاشق هیکلم بشن؟ مربی گفت: از دستگاه خودپرداز بیرون سالن استفاده کن!
مثلن من كلي كاوش و تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم اونايي كه دوست دخترشون م/مه هاش بالاي ٨٠هست هيچوقت دچار گردن درد و آرتروز نميشن چون سرشون بالشت طبيه خوبي واسه استراحت داره
پس به اين نتيجه ميرسيم دختراي عزيز واسه اينكه مريضيه آرتروز و گردن درد رو كاهش بدن حتمأ بايد سايزه م/مه هاشون رو افزايش بدن
:)))))
تا نتايج بعدي شمارو به خداوند مهربان ميسپارم
بنظره من م/مه بيشتر بهش ميخوره وسيله اي واسه تقويت بازو باشه تا چيزي واسه لذت بردن
آخه من هروقت م/مه گيرم مياد انقدر باهاش بازي ميكنم كه جلو بازوم و پشت بازوم حسابي تقويت ميشه
به زن غضنفر میگن : چجوری از حاملگی جلوگیری میکنی؟
میگه: با پیت حلبی !!!
میگن: یعنی چی؟
میگه:آقامون قدش کوتاهه...پیت حلبی میذاره زیرپاش!
وقتی میبینم چشاش یه جوری شد...میزنم زیر پیت !=)))))))))))
بنظره من اگه اين الكسي تگزاز بفهمه من چقدر بچه هامو قربوني كردم واسش لاي دستمال كاغذي مياد پيدام ميكنه و به عنوانه قدرداني يه شب تا صبح بهم مثله سگ ميده
كم نيست كه روزي چندتا بچه واسش قربوني ميكنم تو اين وضع و اوضاع گروني كه آدما واسه هم خروسم قربوني نميكنن من آدم قربوني ميكنم
:))))))
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)