آیا می دانید شباهت مردانی که تازه ازدواج کرده اند و مردانی که ماشین شاسی بلند چینی خریده اند چیست؟
.
.
.
.
هر دو اصرار دارند که به شما ثابت کنند انتخاب درستی کرده اند!
آیا می دانید شباهت مردانی که تازه ازدواج کرده اند و مردانی که ماشین شاسی بلند چینی خریده اند چیست؟
.
.
.
.
هر دو اصرار دارند که به شما ثابت کنند انتخاب درستی کرده اند!
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
ﮔﺬﺷﺖ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺎ ﮐﻮﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪﻥ، .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ ﻟﺒﺎﺳﺎﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑَﻨﻦ ..!![]()
سلامتی مهندسی که میادش اینجا پستا رو میخونه عکسا رو کپی میکنه توی مجمع به روی خودشم نمیاره که لایک بزنه...![]()
برگی از دفتر خاطرات نوید:
(فصل شهوت رانی)
بخش الهه شهوت
چند
ســال پیش ... یه دوست دختــر گرفتم که ایشون بزرگ شده خارج بود ..... و اندر چــُس کلاس تشریفــ داشتن ....
روز هـــالووین دعــوتش کردم خونه که قرار شد بیشینیم فیلم ترسناک جن گیــر رو ببینیم ....
نشسته بودیم ... تو اوج فیلم بودیم و تو بغل هم در درحال خوردن پفک و کرانچی که من گفتم میرم دستشویی
رفتم لــُخت مادرزاد شدم و یه نقــاب ترسناکــ زدم .... یه قمــــه ورداشتم ....آروم اومدم پشــــتش .... اونم که محو فیلـــم
یهـــــــــــــــو جیـــــــــــغ زدم :
هــــــــــــــــــــــــ ـــــوی .... یو هــــــــا هـــــــا هــــــــــــــــــــا ... اومدم تورو بــــــــــکنم .... مـــن فرشته کــــــُس کنی هستم
بیچاره تا برگشت منو دید ... بلند شد فرار کرد و جیغ و فریاد کرد :)))
بزور بغلش کردم .... مثل بچـــه گریه میکرد :)))
هیچی دیگه ... آهنگــه اشک های ریزه ریزه ، تو اون چشات میریزه رو واسش خوندم و بردمش رو تخت و به 7 روشه هالووینی ( روش جدید ) از عقب و جلو کردمش ....
به دوستم میگم بیا امشب بریم هیئت میگه......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ممنون من شام خوردم
کفاشیان:
یا 160 میلیارد حق پخش مسابقات رو میدید یا دوربین های صدا و سیما رو به ورزشگاه راه نمیدیم
.
.
ضرغامی:
.
بهکــــــــ/ـــــــیـــرم، خب راه ندید
داروسازه مياد مي بينه يه نفر محکم چسبيده به ديوار داروخونه و تكون نمي خوره. به شاگردش ميگه: چشه؟ ميگه: سرفه ميكرد، شربت سينه نداشتيم به جاش بهش ملين دادم...داروسازه ميگه: فكر ميكني ملين ربطي به سرفه داشته باشه؟ شاگردش ميگه: آره، اين الآن ديگه از ترس اسهال، جرأت نداره سرفه كنه.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)