نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بدون شرح :|||||| هركيم بگه فتوشاپه چوب تو كو/نش ميكنم عکسو چه جوری میشه به این حالت گذاشت که با موس که میری رو عکس اتومات باز بشه؟؟
daniyal, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط yasin6 عکسو چه جوری میشه به این حالت گذاشت که با موس که میری رو عکس اتومات باز بشه؟؟ به سختی؟؟
daniyal, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 سلام به روی ماهت .... کجا بودی تا حالا ؟؟ باران بودم اینجا نمیومدم البته بعضی موقعا میمومدم ببینم چه خبراس ولی پست نمیذاشتم
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Eln4z آررررررررررررررررره امروز منتشرش کرد 5 روزه پیش خریدش کردم داشتم میمردم بزار تا صب یه کله پخش شه
daniyal, Eln4z, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط yasin6 عکسو چه جوری میشه به این حالت گذاشت که با موس که میری رو عکس اتومات باز بشه؟؟ وقتی عکس رو اپلود میکنی دو بار روی عکس کلیک کن و روی تنظیمات روی سایز بزرگ کیلک کن و تمام
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بزار بیام .... ببین کی به کی پاتک میزنه ....... حالا میــــــ بیـــــــ نیــــــــم
نوشته اصلی توسط pirana بزار تا صب یه کله پخش شه شک نکن
کجایی تو؟ کاش میدیدی من خسته شدم ...
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Eln4z شک نکن چی شده این همه ریش گذاشته؟ پیگیر اخبارش نیستم
Eln4z, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana چی شده این همه ریش گذاشته؟ پیگیر اخبارش نیستم یه ماهه گذاشته ، فکر نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه چون هیچی نگفت فقط گفت تا حالا خودمو با این همه ریش ندیدم
نوشته اصلی توسط Eln4z یه ماهه گذاشته ، فکر نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه چون هیچی نگفت فقط گفت تا حالا خودمو با این همه ریش ندیدم ولی بهش میاد با این مدل مو... خوش به حال این مردایی که خوشکل ـن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن