نوشته اصلی توسط pirana لامصب با این جمله گند زدی به شیر پاک ممـــه دیگه جمله انقدم سنگین نبود تو خیلی سنگینش کردی جمله هه دیگه به اندازه ممه 85 که سنگین نبود که
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rmin میگردم هست اقا شما که دستت تو کاره خو یدونم برا من پیدا کن
pirana, rebasss, Rmin
نوشته اصلی توسط Rmin والا من تو دانشگاه دنبال نیمه ی گمشدم میگردم نه درس خب جای اشتباه میگردی عزیز من
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اقا شما که دستت تو کاره خو یدونم برا من پیدا کن اگه قصدت خیره , یه دختر خانم دکتر هست بدنه سالم قطعات بازار مشترک اما ضمانت دار میخوای ؟
نوشته اصلی توسط pirana خب جای اشتباه میگردی عزیز من کوجا بگردم
نوشته اصلی توسط pirana خب جای اشتباه میگردی عزیز من نمیدونه دانشگاه فقط جای خوابه
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rmin اگه قصدت خیره , یه دختر خانم دکتر هست بدنه سالم قطعات بازار مشترک اما ضمانت دار میخوای ؟ رنگ که نداره؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 رنگ که نداره؟؟؟؟ رنگ نده اما هفتا خط داره
نوشته اصلی توسط Rmin رنگ نده اما هفتا خط داره ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rmin رنگ نده اما هفتا خط داره خط خیلی عیب نداره تا زمانی که شاستیش نخورده باشه......
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن