دخترا بعد از دادن امتحان: واي چه قد سخت بودسوال 5 رو نوشتي?
راستي اون جاخالي چي ميشد?......
پسرابعدامتحان:بچه ها زودباشين بريم الان دخترا تعطيل ميشن
از لره میپرسن: قبله کدوم طرفه؟ میگه: کجا بهتون آدرس دادن؟
آدم داشت در بهشت راه میرفت که دید مردی بر درخت تکیه داده است . از خدا پرسید مگر من اولین نبودم ؟ خدا گفت : من هم وقتی امدم او بود ... برای همین نام این جا را جنت نهادم ... نام او جنتی ست
اس ام اس بازی بین دو عاشق، دختره این پیامک رو میفرسته: عشق من اگر الان خوابی، رویاهاتو برام بفرست اگر داری میخندی، لبخندت رو برام بفرست و اگر در حال گریه ای، برایم اشکهایت را ارسال کن دوستت دارم پسره جواب میده: من الان توالتم. بگو دقیقا چی برات بفرستم
عشق يعني اگه اوني كه دوستش داري م/مه هاش سايزه ٦٥ بود بازم بپذيريدش و پول بديد بره پروتز كنه
چيه فكر كردين ميگم با م/مه هاي كوچيكم عاشقش باشيد؟ نه عزيزه من ممه كوچيك يعني پايان عشق و زندگي شوخيم حاليش نيست
:)))))
يه بارم خواب ديدم دارم يه دختر داف رو تو خواب ميكنم بعد وسطاش از خواب پريدم هركاري كردم خوابم نميبرد از رو اجبار قرص خواب خوردم كه برم ادامه خوابمو ببينم بعد كه خوابم برد خواب ديدم چهارتا نره قول با چاقو دنبالم كردن ميخوان خفتم كنن هركاريم كردم از خواب ديگه نميتونستم بپرم
بازم جاي شكرش باقيه فقط پول ميخواستن اگه ك/ون ميخواستن تا آخر عمر خودمو واسه خوردن قرص خواب نميبخشيدم
:))))))
میگن رفیقای فیثاغورث
هر وقت میدیدنش میپرسیدن :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی اون قضیه چی شد
دانشجویی پس از اینکه در درس منطق نمره نیاورد به استادش گفت:
قربان، شما واقعا چیزی در مورد موضوع این درس می دانید؟
استاد جواب داد: بله حتما! در غیر اینصورت نمی توانستم یک استاد باشم.
دانشجو ادامه داد: بسیار خوب، من مایلم از شما یک سوال بپرسم، اگر جواب صحیح دادید من نمره ام را قبول می کنم در غیراینصورت از شما می خواهم به من نمره کامل این درس را بدهید
استاد قبول کرد و دانشجو پرسید:
آن چیست که قانونی است ولی منطقی نیست
منطقی است ولی قانونی نیست
و نه قانونی است و نه منطقی؟
استاد پس از تاملی طولانی نتوانست جواب بدهد و مجبور شد نمره کامل درس را به آن دانشجو بدهد.
بعد از مدتی استاد با بهترین شاگردش تماس گرفت و همان سوال را پرسید و شاگردش بلافاصله جواب داد.
قربان شما ۶۳ سال دارید و با یک خانم ۳۵ ساله ازدواج کردید که البته قانونی است ولی منطقی نیست
همسر شما یک معشوقه ۳۵ ساله دارد که منطقی است ولی قانونی نیست
و این حقیقت که شما به معشوقه همسرتان نمره کامل دادید در صورتیکه باید آن درس را رد می شد نه قانونی است و نه منطقی.
مورد داشتیم رو در مسجد نوشته بودن :
اگر از گناه خسته شدی ......
وارد شو !
یکی زیرش نوشته بود :
اگر نه با این شماره تماس بگیرید !
ملت از دست رفتن :|
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)