هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
سلام مینا خانوم ، شما باید این پیش نیاز برنامه ی سوبرا رو هم نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه ...
توجه : این بازی برای راه اندازی به کتابخانه دات نت فریم ورک نسخه 4.0 نیاز دارد. در صورتی که هنگام نصب با خطای فریم ورک مواجه شدید کتابخانه مذکور را از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود نموده و سپس نصب نمایید.
ویرایش توسط rebasss : 02-04-2015 در ساعت 01:03 PM
شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادم
خداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادمخداحافظ و این یعنی در اندوه تو می میرمدر این تنهایی مطلق که می بندد به زنجیرم
پایان راه کاملاً پیداست
می دهم قابش کنندکنایه هایت را به رسم یادگاریو به همان دیوار می آویزمش !جای همان دستخط تماشایی...برو ای خوب من هم بغض دریا شو خداحافظ !برو با بی کسی هایت هم آوا شو خداحافظ !تو را با من نمی خواهم که ما معنا کنم دیگربرو با یک من دیگر بمان ما شو خداحافظ !
خداحافظ ای ماه شبهای تارم
خداحافظ ای درد جانسوز جانم
خداحافظ ای عشق روزای خوبم
خداحافظ ای شور و شوق حضورم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)