يه بهونه براي بودن و موندن ندارم تو گلوم بغض غمه هوای خوندن ندارم![]()
يه بهونه براي بودن و موندن ندارم تو گلوم بغض غمه هوای خوندن ندارم![]()
ظهر جومه چرا پیداتون نیست دیگه...![]()
بیسکوییت خور ها
فدا ، خوبیم رفیق
برید مرد شید دیگه ، ما عادم نبودیم رفتیم سربازی؟
سربازی انقدرام که میگن بد نی خیلیم حال میده ، مخصوصا سیستمی که داره خیلی عالیه ، مثلا من اضافه خدمت میخوردم بعد خودِ من مسئول ثبت اضافه خدمت تو پرونده ها بودم ، اضافه خدمتم میومد پارش میکردم مینداختم سطل آشغال
همه مریض شدن یا نهایتا مهمون دارن![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به يه بنده خدايی ميگن جملهءِ دلم هواتو كرده رو به انگليسی بگو! ميگه: my heart Fucked your air
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یارو میره مهمونی ، شب موقع خواب صاحب خونه بهش میگه: جاتو کجا بندازم تو اتاق نی نی خوبه؟ یارو با خودش فکر میکنه کی حوصله گریه بچه داره. بعد به صاحب خونه میگه: نه ممنون همینجا تو حال خوبه! ... صبح پا میشه بره دستشویی یهو یه دختر خوشگل با لباس خواب میبینه .. میگه: شما دختر فلانی هستی ؟ اسمتون چیه؟ دختره میگه: نی نی. اسم شما چیه؟ میگه: من ..خرگاو الاغ نفهم بیشور
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)